Přes noc tažená Sous Vide chilli slanina a vafle
Slanina. S vajíčkem ideální pokrm k snídani. Takto upravenou slaninou vylepšíte váš svačinový sendvič nebo salát. Vyzkoušejte sami tuhle nestandardní techniku a uvidíte, že jeden...
Sous Vide asijský flank steak s rajčaty
Lehká, dobrá a rychle připravená večeře s rajčátky. Jak umocnit šťavnatost kousku masa? Vařte ho s přísadami, které mají také hodně umami nebo pikantnosti, stejně jako hovězí maso. V tomto...
Sous Filet Mignon s játrovým máslem
Perfektní medium-rare! Toto je rozhodně nejlepší vařený steak, jaký jsem měla. V jednoduchosti je krása. A v tomto případě to platí dvojnásob.
Wasabi-pivní bockwursts s cibulovou marmeládou Teriyaki
Klobásy se povedly opravdu šťavnaté. Wasabi jídlu dodá velmi zajímavou chuť a všechno to nakonec završí sladká cibulovoá marmeláda s příchutí teriyaki. Stejně jako každé...
Sous vide krab s mangovou omáčkou
Jídlo na cesty jen tak „do ruky“? Zkuste našeho kraba, určitě Vás mile překvapí. Užijte si jejich jedinečnou, bohatou a sladkou chuť. V lepších supermarketech najdete potřebné maso v úhledně uzavřených...
Sous Vide Miso-glazované BBQ hovězí steaky
Jde o poměrně neobvyklou úpravu hovězího masa a také jste si nevybrali zrovna časově jednoduchý recept. Ale to čekání se vyplatí. Uvidíte.
Sous Vide Hovězí Shogayaki
Toto oblíbené japonské jídlo – „shoga“, což znamená zázvor a „yaki“ v překladu vařit nebo smažit, znamená přesně „vařit v zázvoru“. Představte si to jednoduše...
Sous vide hovězí žebro na červeném kari s thajskou okurkou Raita
Tohle jedinečné jídlo musíte ochutnat. Červená kari pasta mu dodá nezapomenutelnou chuť a thajská okurková raita ho krásně osvěží. Jednoduché, chutné a relativně rychlé jídlo, které skvěle ozvláštní nedělní oběd...
Sous Vide uzená BBQ máslová kukuřice
Tahle kukuřice vás přesvědčí, že i jednoduchá příloha může být hvězdou talíře. Skvěle se hodí jako rychlá svačina nebo jako doplněk ke grilovanému masu. Díky metodě sous vide si kukuřice...
Sous Vide jehněčí masala s chutney ze švestek
Jak se očekává od vaření sous vide – budete servírovat šťavnaté jehněčí kotlety. Masala skvěle doplnila sladké a lehce pikantní chutney ze švestek. My do našich...
Svatomartinské husí stehna připravena metodou sous vide
Pojďme si společně užít přípravu té nejchutnější části husy – její stehna. Ještě než začneme, ujistěte se, že budete mít na vaření dostatek času. Husí stehna jsou výbornou záležitostí, ale...
Sous Vide brokolice se slaninou a modrým sýrem Mornay
Úžasně křupavá a chutná brokolice. Omáčka se slaninou a modrým sýrem byla opravdu vynikající.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here