blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Ingredient: pepř

Ingredient: pepř

Sdílet

Losos s koriandrem, česnekem a limetkou

Čas vaření: 1 hod 45 min
  • Ryby
  • Americká Americká
Pokud hledáte vcelku zdravé a zároveň bezlepkové jídlo, tento recept rozhodně dobře poslouží. Sous-vide vařením bude ryba skvěle šťavnatá a bylinky v sáčku ji skvěle dochutí. Jakmile bude jídlo v...

Iva Dohnalová

16.7.2021
Like 3
Sdílet

Kurkumové tofu s brambory, kukuřicí a cukrovým hráškem

Čas vaření: 2 hod 15 min
  • Zelenina
  • Anglická Anglická
Když vyberete správné komponenty, můžete vařit celé jídlo dohromady v jednom sous-vide pytlíku a nic mu nebude chybět. Tofu, brambory, kukuřici a cukrový hrášek je zrovna ten případ a kurkuma...

Iva Dohnalová

5.7.2021
Like 1
Sdílet

Vepřové kotlety po vietnamsku

Čas vaření: 2 hod 15 min
  • Vepřové maso
  • Vietnamská Vietnamská
Tyhle kotlety budou ty nejlepší, co jste kdy ochutnali. Spousta chuti, měkké a šťavnaté. Prostě jak z nějaké kulinářské soutěže a přitom je zvládne každý. Marináda je vynikající mix pár...

Iva Dohnalová

25.6.2021
Like 7
Sdílet

Polpettone neboli Italská sekaná

Čas vaření: 3 hod 10 min
  • Hovězí maso
  • Italská Italská
Sekaná po italsku je obdoba té naší sekané, jen je voňavější a bohatší na koření. My ji završíme sýrem Provolone a připravíme sous-vide, protože pak chutná prostě o dost lépe!

Iva Dohnalová

20.6.2021
Like 2
Sdílet

Čínské zelí v miso pastě

Čas vaření: 20 min
  • Zelenina
  • Čínská Čínská
Čínské alias Pekingské zelí není složité uvařit běžným způsobem, ale sous-vide ho uděláte perfektně křehké, aniž by bylo zbytečně měkké. Když k němu do sáčku přidáte miso pastu a ochutíte...

Iva Dohnalová

14.6.2021
Like 0
Sdílet

Kuřecí prsa v Panko strouhance na houbách

Čas vaření: 1 hod 30 min
  • Drůbež
  • Anglická Anglická
Už žádné trápení se složitým smažením. S tímhle receptem vyšvihnete perfektní kuře v Panko strouhance propečené skrz naskrz k dokonalosti. Celé manévrování s pánvičkou Vám nezabere víc, než 5 minut,...

Iva Dohnalová

21.4.2021
Like 2
Sdílet

Vepřová panenka s omáčkou z křenu a jablečného octa

Čas vaření: 1 hod 20 min
  • Vepřové maso
  • Anglická Anglická
Sous-vide je nejen forma precizního vaření, ale i kuchařská technika, která baví. Na sváteční dny se vám bude hodit recept na úžasnou vepřovou panenku, většinu si připravíte předem, po vaření...

Iva Dohnalová

4.4.2021
Like 4
Sdílet

Jemný fenykl sous-vide

Čas vaření: 2 hod 10 min
  • Zelenina
  • Anglická Anglická
Pokud zrovna nemilujete anýzovou chuť a tím pádem ani fenykl, měli byste ho rozhodně zkusit uvařený. Po sous-vide zásahu se z něj stane výtečná jemná a sladká zeleninová příloha, přidejte...

Iva Dohnalová

20.3.2021
Like 2
Sdílet

Platýs sous-vide

Čas vaření: 1 hod 25 min
  • Ryby
  • Anglická Anglická
Platýs se, co se masa týče, nachází na pomyslné čáře mezi rybami s tuhým masem (jako je tuňák) a rybami s měkkým kouskovitým masem (jako například treska). Po jeho uvaření...

Iva Dohnalová

17.3.2021
Like 4
Sdílet

Sous-vide červená řepa se sýrem feta

Čas vaření: 3 hod 5 min
  • Zelenina
  • Česká Česká
Sous-vide je nejlepší způsob, jak si užít tuto sladkou, zemitou a zdravou kořenovou zeleninu bez ztráty textury a vitamínů při vaření. Pár jednoduchých ingrediencí, žádné okrajování ani loupání, a navíc...

Iva Dohnalová

13.3.2021
Like 5
Předchozí
Další

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Jiří: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Libor: Sous-vide uzená hovězí žebra
  • Admin: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Jana: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Vladislav: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....