Kuřecí prsa s bazalkovým pestem
Dokonale uvařené šťavnaté a jemné kuřecí maso připravíte v horké lázni sous-vide. Skvěle ho doplní pravé italské pesto s parmazánem a piniovými oříšky, které je připravené raz dva, zatímco se...
Sous-vide nakládaný květák
Zapomeňte na nudnou, rozmočenou zeleninu. S tímto receptem na křupavý a extrémně chutný nakládaný květák s kurkumou a koprem si dokonale vychutnáte každé sousto. Je to perfektní způsob, jak uchovat...
Rybí burgery s curry aioli
Rozmazlete svoji rodinu nečekanou večeří – úžasně šťavnatými a měkkými rybími burgery! Česneková majonéza s curry zvýrazní celkovou chuť burgerů....
Chilli tofu s kapustovým salátem
V tomto receptu použijeme pro ochucení a lehkou pálivost tofu marockou omáčku Harissa, můžete ji ale nahradit jakoukoli podobnou chilli...
Crème Brûlée s borůvkami a šafránem
Pokud jste ještě slavný „Crème Brûlée“ nevařili, sous-vide je pro vás ta pravá metoda. Stačí následovat recept a krém bude...
Romanesco sous-vide
Romanesco se chuťově podobá brokolici a vzhledově spíše květáku. Ozdobte si s ním salát a dodáte tělu spoustu vitamínů, navíc...
Vepřová panenka s javorovo-hořčičnou omáčkou
Očekávejte šťavnaté a neodolatelné vepřové maso připravené bez stresu a k naprosté dokonalosti. Jednoduchá javorovo-hořčičná omáčka mu dodá skvělý sladko-štiplavý nádech. Už při pohledu na něj se vám budou sbíhat...
Pálivá kuřecí prsa s quinoa salátem
Kajenské koření a kuře není úplně nová záležitost. Jak tuhle skvělou a léta prověřenou dvojici ještě vylepšit? Uvařit kuřecí prsa sous-vide, takže budou šťavnatá a křehká, ani stopa po tuhém...
Sous-vide konfitované rajče
Co si budeme namlouvat, některá rajčata (hlavně ta kupovaná) prostě nechutnají podle našich představ. Zjistili jsme, že se jejich chuť...
Mango-bazalkové nanuky
Zmrzlina asi není to první, co by vás napadlo při zmínce horké lázně, ale i ta se dá vařit sous-vide!...
Hovězí Shogayaki
„Shoga“ je v japonštině zázvor a „yaki“ znamená smažit nebo vařit. Zjednodušeně řečeno, tohle jídlo japonské kuchyně se skládá z...
Sous-vide lilek na kari
Kdo má rád lilek, ví, že připravit ho dokonale není žádná hračka. Lehce se z něj stane houba nebo zhořkne....
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
