Steak z mečouna
Filety z mečouna se v receptech nazývají steaky – a to proto, že jeho maso je výrazné, křehké a vydatné jako třeba filet mignon. Bohužel je dost jednoduché mečouna nedovařit....
Bramborový salát s rozmarýnovo-česnekovým dresinkem
Salát, co svou výraznou chutí připomíná jídla ze steakhousu. Přitom je tato skvělá příloha dost lehká a svěží pro letní grilování.
Citronový likér Limoncello
Známý italský likér z citronů si můžete koupit v obchodě, nebo si ho jednoduše vyrobit za zlomek ceny doma. Sous-vide...
Krůtí roláda
Roláda z krůtího masa je vařená pomalu a na nízkou teplotu ve vodní lázni, což zajistí dokonale křehké, šťavnaté a...
Banana bread
Recept na trochu jinou variantu známého pečeného banánového chlebíčku. Příprava je rychlá a jednoduchá, chuť vás překvapí a servírovat ho...
Kuřecí prsa v Panko strouhance na houbách
Už žádné trápení se složitým smažením. S tímhle receptem vyšvihnete perfektní kuře v Panko strouhance propečené skrz naskrz k dokonalosti....
Filety z tresky s koprovo-vinnou omáčkou
Ze všech druhů ryb je treska zrovna ta, se kterou se nejlépe pracuje. Její maso má neutrální chuť, která se skvěle doplní jakoukoli omáčkou. Tuhost masa ulehčuje manipulaci při smažení,...
Rajčatová omáčka ze zahrádky
Už brzy se nám zahrádky zabarví čerstvou vlastnoručně vypěstovanou zeleninou, která přímo vybízí k experimentování. Běžně byste do rajčatové omáčky dostali tu správnou chuť bylinek jedině dlouhým vařením na plotně....
Křupavá celerová srdíčka
Křehké středy řapíkatého celeru (neboli srdíčka) skvěle slouží jako křupavá a chutná příloha k masům. Navíc dobře vypadají a nejeden...
Studená hrášková polévka
Na tuto polévku potřebujete jen pár ingrediencí a pár minut času. O skvělou chuť se postará hrášek v kombinaci s...
LC citrónový cheesecake
Ve vodní lázni s kontrolovanou teplotou je příprava cheesecaku hračka. Výsledkem je s jistotou smetanový a hustý dezert. Zkuste cheesecake...
Vepřová panenka s omáčkou z křenu a jablečného octa
Sous-vide je nejen forma precizního vaření, ale i kuchařská technika, která baví. Na sváteční dny se vám bude hodit recept...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here