Sous vide mrkvové pyré
Mrkvové pyré lze použít k dochucení studených i teplých salátů, ale i dalších pokrmů včetně masa. Někteří lidé mrkvové pyré konzumují jako přílohu k masu. V naší redakci je oblíbená také kombinace bramborové...
Nejlepší krůtí prsíčka na světě
Je docela možné, že když se mluví o krůtích prsíčkách, představíte si vysušený kus masa bez chuti. My vám díky metodě sous vide můžeme poradit, jak si krůtí prsíčka pro...
Brokolicové pyré s čedarem
Brokolice a čedar se k sobě odjakživa hodí. V tomto receptu vám prozradíme, jak za pomoci jedlé sody a sous vide vaření...
Kubánský sendvič (se sous vide marinovanou plecí)
Sendviče nejsou v našich luzích a hájích tolik oblíbené. Podle nás je problém v tom, že si s tímto jídlem nedokážeme pořádně pohrát...
Japonská majonéza (ve stylu Kewpie)
Japonskou majonézu (a obzvláště potom tu značky Kewpie) milují lidé po celém světě. Je pěkně nažloutlá, nádherně se roztírá a...
Jak vybrat správné brambory pro přípravu hranolek?
Na našich stránkách jsme vám nedávno představili recept na přípravu sous vide hranolek. V něm jsme vám radili, abyste vybrali „správné“...
Jak uchovat houby?
Příprava pokrmů metodou sous vide má mnoho předností. Potraviny nikdy nepřevaříme, ale vždycky dosáhneme stejného propečení a chuti. Příprava je velmi jednoduchá, takže skvělé pokrmy zvládnou uvařit i začátečníci. A...
Skvělé sous vide hranolky
Pokud jsou hranolky dobře udělány, vaše chuťové buňky na ně nikdy nezapomenou. Správné hranolky by měly být křupavé na povrchu a světlé a nadýchané uvnitř. V tomto receptu vás seznámíme s receptem...
Nejlepší smažená kuřecí křidélka
Smažené kuře. Každý ho miluje. Příprava tohoto pokrmu však může být dost obtížná. Rádi bychom, abyste při vaření smažených kuřecích...
Tipy pro lepší prezentaci sous vide pokrmů
Vzpomeňte si, co vás vedlo k nákupu sous vide setu? Jistě, určitě to mělo co do činění s předvídatelností uvařených pokrmů a...
Do čeho sous vide zabalit?
Kromě oběhového ohřívadla (nebo jeho improvizované podoby) potřebujete k sous vide vaření ještě prostředek na zabalení potravin. Při sous vide vaření...
Je sous vide vaření bezpečné?
Pojďme to rychle uvést na pravou míru. Sous vide (čteme sů víd) není o vaření v plastikových sáčcích. Jedná se o...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here