Sous vide měkké sýrové plátky
Spousta lidí miluje měkký sýr na americký způsob. Jedná se o sytě oranžový sýr s konzistencí někde mezi taveným sýrem a klasickým sýrem. Každý plátek tohoto sýru se kvůli mazlavé konzistenci...
Sous vide bramborový salát
Bramborový salát je tradičním pokrmem na vánočním menu. Kromě toho se však jedná o výbornou přílohu k hovězím žebrům, smaženým kuřecím křidélkům, nebo grilovaným masům. Návod na to, jak si připravit...
Nakládaná okurka s koprem
Sehnat nakládané okurky s čerstvým koprem je v těchto dnech prakticky nemožné. A když už se vám to povede, tak je chuť...
Nakládaná hořčičná semínka
Připravte si velkou dávku nakládaných hořčičných semínek a použijte je na cokoliv od vepřových líček po pastrami sendviče. Trpká, ale...
Nakládaná cibulka
Nakládanou cibulku můžete podávat jako ozdobu k masu, nebo jako ingredienci pro přípravu dalších pokrmů včetně bramborového salátu. Jak si nakládanou...
Sous vide mrkvové pyré
Mrkvové pyré lze použít k dochucení studených i teplých salátů, ale i dalších pokrmů včetně masa. Někteří lidé mrkvové pyré konzumují...
Nejlepší krůtí prsíčka na světě
Je docela možné, že když se mluví o krůtích prsíčkách, představíte si vysušený kus masa bez chuti. My vám díky metodě sous vide můžeme poradit, jak si krůtí prsíčka pro...
Brokolicové pyré s čedarem
Brokolice a čedar se k sobě odjakživa hodí. V tomto receptu vám prozradíme, jak za pomoci jedlé sody a sous vide vaření připravíte brokolicové pyré ochucené čedarem a zjemněné máslem. Výsledkem budete...
Kubánský sendvič (se sous vide marinovanou plecí)
Sendviče nejsou v našich luzích a hájích tolik oblíbené. Podle nás je problém v tom, že si s tímto jídlem nedokážeme pořádně pohrát...
Japonská majonéza (ve stylu Kewpie)
Japonská majonéza, kterou proslavila značka Kewpie, si získala milovníky po celém světě díky své krémové textuře, sytě žluté barvě a...
Jak vybrat správné brambory pro přípravu hranolek?
Na našich stránkách jsme vám nedávno představili recept na přípravu sous vide hranolek. V něm jsme vám radili, abyste vybrali „správné“...
Jak uchovat houby?
Příprava pokrmů metodou sous vide má mnoho předností. Potraviny nikdy nepřevaříme, ale vždycky dosáhneme stejného propečení a chuti. Příprava je...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
