Sous vide kuřecí křidélka s medem a zázvorem
Chystáte doma menší party? Tak to vám nesmí chybět některé sous vide speciality jako jsou kuřecí křidélka s medem a zázvorem. Osvědčila se nám třeba jako skvělé zobání k TV (takové hokejové...
Sous vide cizrna s krémovým zálivem
Uvařili jste si sous vide cizrnu a teď nevíte, co s ní? Dáme vám recept na výbornou cizrnu s cibulí a krémovým...
Sous vide fazole s rukolou, rajčaty a klobásou
Uvařili jste si fazole metodou sous vide a teď nevíte, co s nimi dál? Dáme vám recept na výborný fazolový salát...
10% slevový kupon na školu vaření Chefparade.cz
Chcete se zdokonalit ve vaření? Tak využijte náš 10% slevový kupon do populární školy vaření Chefparade.cz, kde najdete širokou nabídku...
Salát z bílého zelí (bílý coleslaw)
K pořádným steakům není jako příloha nic lepšího než brambory či bramborová kaše a salát coleslaw. Dnes vám prozradíme, jak si...
Hovězí zadní s rajskou omáčkou
Rajská omáčka patří k tradičním českým pokrmům, takže je na čase dát si na tuhle pochoutku recept i na našem serveru....
Hovězí zadní se znojemskou omáčkou
Na našich stránkách vás obvykle seznamujeme s kulinářskými specialitami prakticky z celého světa, nyní je však na řadě naše, česká kuchyně. A...
Dip nebo marináda na kuřecí křidélka
Skvělá, lehce pálivá omáčka, kterou lze použít jako marinádu na kuřecí křídla nebo další druhy masa, nebo jako dip, do něhož si maso, brambory a další potraviny můžete namáčet při...
Sous vide filet z Turbota (Pakambaly velké)
Turbot je velká mořská ryba, jejímž domovem je severní Atlantik, Baltik a Středozemní moře. Může být trošku dražší (něco přes 500 korun za kilogram), ale její masité bílé masíčko za...
Dip z avokáda a zakysané smetany
V jednoduchosti je síla. A platí to i u vaření. O pravdivosti tohoto tvrzení vás přesvědčí dip z avokáda a zakysané smetany....
Dip z dijonské hořčice
Znáte takové ty situace, kdy se rozhodnete pro grilování na poslední chvíli? Doma skoro nic nemáte a tak přichází na...
Domácí tatarská omáčka
Tatarská omáčka v našich končinách bez debat patří k nejoblíbenějším ochucovadlům. Některé kupované tatarské omáčky však nejsou dobré, jsou z nich cítit umělé...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

