Sous Vide švestky s červeným vínem Granita
Rychlý a jednoduchý dezert, který vyžaduje pouze 3 ingredience: švestky, které by nemělo být těžké najít, až přijde sezóna, červené víno (některé zbylo) a cukr,...
Sous Vide Pošírovaný losos s pomerančovo-koriandrovým Beurre Blanc
Tento recept na lososa připraveného metodou sous vide je ideální pro ty, kteří si chtějí vychutnat jemný a šťavnatý losos s máslovou texturou. Díky pomalému vaření na nízké teplotě zůstává...
Sous Vide asijské BBQ vepřové kotlety s pikantními nakládanými jablky
Udělejte dojem na všechny na vaší další grilovací párty s tímto svěžím asijským nádechem chutí. Podívejte se, jak ohromí dokonale uvařenými vepřovými kotletami. Vepřové kotlety byly opravdu šťavnaté! Pikantní, kyselá...
Sous Vide křupavé kuře Adobo
Kdo by nemiloval adobo? Bylo by ještě možné vylepšit něco, co již mnozí tak milují? Adobo je v podstatě dušené maso nebo drůbež v omáčce...
Treska s koprovou omáčkou
Naprosto dokonale uvařená treska s omáčkou, která celému jídlu dodá přesně to, co čistá chuť této ryby potřebovala. Upřímně řečeno, treska by mohla patřit mezi ty druhy ryb, se kterými...
Sous Vide smažené kuře na čínský způsob
V tomto kuřecím pokrmu se spojují známé chutě čínské kuchyně. Zkuste to – je čas podávat smažené kuře jinak! Upřímně řečeno, těsto na tento recept na smažené kuře je to...
Uzené masové kuličky Sous Vide
Vychutnejte si tyto masové kuličky s uzenou příchutí z tradičního grilování. A to bez bbq omáčky. Proto se tyto kuličky hodí k těstovinám – například...
Sous Vide burgery z tresky s kari aioli
Tento recept je inspirován pokrmem z indického rybího kari. I proto jsou burgery ochucené rybím masala práškem a několika listy laksa. Svěží chuť také perfektně doplní třeba koriandr. Laksa se mě...
Uzená šunka Hock Sous-Vide
Šunka Hock nebo vepřové koleno – chcete-li proměníte uzením a sousvide postupem v něco naprosto dokonalého. Zaručeně budete chtít brzy znovu připravit…a pak znovu. Sous-vide vaření umožňuje, aby kouřové chutě...
Čerstvé tagliolini se Sous-Vide jehněčím kolínkem
Pouze 7 surovin a vykouzlíte lahodný a originální pokrm.
Zabíjí sous vide bakterie?
Nejpalčivější otázkou spojenou s metodou sous vide je, zdali je tento druh přípravy pokrmů bezpečný. Dlouhá doba vaření za nízké teploty a se sníženým množstvím kyslíku může být v rozporu s mnoha zásadami...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here