Hovězí „Stew“ sous vide
Hovězí „Stew“ sous vide je vynikající pokrm, kde je hovězí maso dlouze vařeno metodou sous vide, což mu dodává neuvěřitelnou měkkost a šťavnatost. Po dokončení...
Krůtí stehýnko sous vide
Pokud chcete připravit krůtí stehno, je lepší využít rozdílné teploty vaření sous-vide, než pro zbytek drůbeže. Pokud ve vakuu při vaření ponecháte i kost, dostanete trochu chuti navíc. Maso bude...
Omáčka Béarnaise
Další z proslulých francouzských omáček, která je prostě klasikou. Dá se připravit složitější cestou, anebo jednoduše v horké lázni bez potřeby neustálého monitorování. Stačí smíchat, vařit, pak trošku rozšlehat a...
Indické cizrnové kari
Tohle cizrnové kari je super-moderní a pohodlné jídlo. Má úžasnou indickou příchuť, protože po hodině v horké lázně nádherně pochytá chuť kari koření a česneku....
Grilované artyčoky
Pokud taky milujete artyčoky, pak máme skvělou zprávu – můžete si je snadno připravit sami v horké lázni! Po uvaření je stačí rychle opéct na grilu a je hotovo. Výsledek...
Kuřecí roláda s pršutem
Pokud je to vůbec možné, tak toto kuřecí chutná ještě líp, než vypadá. Roláda vyžaduje trošku práce navíc, kterou ale nakonec při každém soustu oceníte. Prostě recept, který zaručeně udělá...
Krémová rajčatová polévka
Běžte za hranici běžné rajčatové polévky a zkuste tuto extra vychucenou polévku připravenou sous-vide! Žádné složité vaření – jen pár ingrediencí, mixér a sous-vide vařič....
Sous vide steak z tuňáka
Příprava steaku z tuňáka klasickými způsoby vyžaduje hodně odhadování a nejistoty, jaký bude uvnitř. Pokud se s námi pustíte do vaření tuňáka sous-vide, můžete si být předem jistí výsledkem při...
Sous vide lilek v miso omáčce
Všichni odmítači lilku pozor – teď je vaše chvíle! Musíte vyzkoušet tento recept a ochutnat lilek připravovaný sous-vide a možná se nakonec přikloníte na druhou stranu. Špatně připravený lilek totiž...
Čokoládová pěna ve sklenici
Tento výrazný čokoládový dezert je nejlepší podávat pár hodin po večeři. Ač se zdá být malý, je vydatný a plný chuti. Prostě báječný způsob, jak...
Ledová káva
Ledová káva si neustále získává větší popularitu. Je to dokonalá alternativa k horké kávě, především v letních dnech. Výhodné je, že ji můžete uvařit ve větším množství a nedojde ke...
Jehněčí žebírka s česnekem a bylinkami
Výborné jehněčí maso, které se vám bude v puse krásně rozpadat. Maso je po celou dobu rovnoměrně vařeno, díky přesné teplotě vaření ve vodní lázni. Maso je jemné a velmi...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

