Salát z bílého zelí (bílý coleslaw)
K pořádným steakům není jako příloha nic lepšího než brambory či bramborová kaše a salát coleslaw. Dnes vám prozradíme, jak si doma připravit salát coleslaw (z...
Hovězí zadní s rajskou omáčkou
Rajská omáčka patří k tradičním českým pokrmům, takže je na čase dát si na tuhle pochoutku recept i na našem serveru. Potřebovat budete hovězí nebo vepřové maso (vybrali jsme si původní...
Hovězí zadní se znojemskou omáčkou
Na našich stránkách vás obvykle seznamujeme s kulinářskými specialitami prakticky z celého světa, nyní je však na řadě naše, česká kuchyně. A začneme pěkně zostra, přípravou znojemské omáčky z hovězího zadního, samozřejmě metodou...
Dip nebo marináda na kuřecí křidélka
Skvělá, lehce pálivá omáčka, kterou lze použít jako marinádu na kuřecí křídla nebo další druhy masa, nebo jako dip, do něhož si maso, brambory a...
Sous vide filet z Turbota (Pakambaly velké)
Turbot je velká mořská ryba, jejímž domovem je severní Atlantik, Baltik a Středozemní moře. Může být trošku dražší (něco přes 500 korun za kilogram), ale její masité bílé masíčko za...
Dip z avokáda a zakysané smetany
V jednoduchosti je síla. A platí to i u vaření. O pravdivosti tohoto tvrzení vás přesvědčí dip z avokáda a zakysané smetany. Recept je jednoduchý, zatímco výsledný produkt naprosto lahodný!
Dip z dijonské hořčice
Znáte takové ty situace, kdy se rozhodnete pro grilování na poslední chvíli? Doma skoro nic nemáte a tak přichází na řadu improvizace. Také já takové...
Domácí tatarská omáčka
Tatarská omáčka v našich končinách bez debat patří k nejoblíbenějším ochucovadlům. Některé kupované tatarské omáčky však nejsou dobré, jsou z nich cítit umělé látky a vůbec ta chuť neodpovídá skutečné tatarské omáčce. Takže...
Jednoduchý dip ze zakysané smetany
Znáte takové ty situace, kdy se rozhodnete pro grilování na poslední chvíli? Doma skoro nic nemáte a tak přichází na řadu improvizace. Také já takové chvíle často zakouším, ale jsem...
To nejlepší kuřecí stehýnko na světě
Představujeme vám recept na výborné kuřecí stehno, které se díky sous vide přípravě téměř rozpadá. Toto kuřecí stehno (ale může být například i křidélko) je...
Sous vide hovězí oháňka
Celý kravský ocas (hovězí oháňka) má asi jeden až dva kilogramy a prodává se s kůží. Může být v celku, nebo nakrájený na kruhové plátky. Ve středu každého plátku najdete želatinu, stejně...
Jehněčí na držátku
Kotlety patří mezi nejlepší kusy jehněčího masa. Získávají se z boku zvířete, kousek od páteře, a když jsou odstraněny, vzniká „maso s držátkem“ (alespoň tak tomu říkají naše děti). A...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here