To nejlepší kuřecí stehýnko na světě
Představujeme vám recept na výborné kuřecí stehno, které se díky sous vide přípravě téměř rozpadá. Toto kuřecí stehno (ale může být například i křidélko) je...
Sous vide hovězí oháňka
Celý kravský ocas (hovězí oháňka) má asi jeden až dva kilogramy a prodává se s kůží. Může být v celku, nebo nakrájený na kruhové plátky. Ve středu každého plátku najdete želatinu, stejně...
Jehněčí na držátku
Kotlety patří mezi nejlepší kusy jehněčího masa. Získávají se z boku zvířete, kousek od páteře, a když jsou odstraněny, vzniká „maso s držátkem“ (alespoň tak tomu říkají naše děti). A...
Roastbeef Silverside
V některých zemích je roastbeef synonymem pro neděli či pro svátky, zvlášť když je uvařený doma pro rodinu a přátele. Příprava roastbeefu vypadá složitě, ale ve...
Uzená slanina s javorovým sirupem
Chtěli byste si udělat uzenou slaninu s javorovým sirupem, která je tak dobrá, že ji v obchodě jen těžko koupíte? Dáme vám recept, jak si připravit tenké plátky slaninky, které můžete použít...
Domácí slaninka (slabé plátečky)
Člověk si sice může koupit balíček již zpracovaných slaninových plátků, jenže není nad to si vlastní slaninu připravit. Slaninu můžete připravit doma metodou sous vide. Stačí ji vařit 12 až...
Salmon bites (lososové jednohubky)
Existují výborné jednohubky s minitoasty a uzeným lososem a créme fraiche a potom jsou tu tyto jednohubky. Připravují se z lososa vařeného pozvolným způsobem, z chipsů z bagety a...
Losos mi-cuit
Přesný překlad francouzské fráze mi-cuit by zněl jako „napůl vařený“, ale to ani z části nedokáže vyjádřit, jak dekadentní provaření a texturu masa tímto způsobem dostanete. Kombinace tepelné úpravy a prosolení...
Chipsy z bagety
Delikátní bramborové lupínky, které se hodí k lososovým jednohubkám či k tataráku z lososa. Abyste získali perfektně ploché a dokonale zabarvené chipsy, bagetu před úpravou pořádně zmrazte. Další postup následuje… Tip: Pokud čipsy...
Křenový krém (pěna)
Křenový krém (či křenová pěna) je v našich končinách hodně oblíbená a to ani nemusí jít o šunkové rolky s křenovou pěnou. Křenový krém se skvěle hodí jako ozdoba některých jednohubek, ale...
Pastrami bites (jednohubky)
Pastrami bites (taktéž lze označit jako jednohubky) jsou malé pokrmy, které je člověk schopen sníst na jedno kousnutí. Toto jídlo má za úkol navnadit vaši chuť. Sousvide Pastrami jednohubky přesně...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

