Chipotle pálivá salsa
Chipotle je chutný dip z rajčat, který je velmi oblíbený především v Americe. V poslední době se ale stále častěji ukazuje i na našem kontinentu....
Steak s kávovým máslem a špenátem
Připouštíme, že přidávat ke steaku kávové máslo je velmi neobvyklé. Ale věřte nám! Teplá kávová chuť se ke steaku překvapivě dobře hodí – podtrhne samotnou chuť masa a dodá mu...
Sous vide hovězí guláš
Pravý český guláš lze připravit metodou sous vide. Vaření v sáčku v předem stanovené teplotě zajistí, že maso bude perfektně provařené a měkké. Tady máte recept!
Kávové máslo
Možná vás to překvapí, ale kávové máslo je skvělý doplněk při pečení, nebo při přípravě některých steaků (najdete také u nás na stránkách). Výborným prostředkem...
Pečeně ze zvěřiny (nebo z vepřového masa)
Pečeně z divokého prasete, pokud ji umíte dobře připravit, může být zlatým hřebem každé party. Zvěřina patří mezi tvrdší maso, takže je třeba ji déle vařit. A to je ideální příležitost...
Oldschoolová sousvide poutine (klasická kanadská mňamka)
Některá anglická, americká či kanadská jídla rozdělují českou veřejnost na dva nesmiřitelné tábory – jedni si na těchto jídlech pravidelně pochutnávají, jiní je považují za nechutná. Pokud patříte do té...
Sous vide vodnice (nebo tuřín)
Už jste se přejedli brambor, těstovin, rýže a dalších běžných příloh? Máte chuť trošku si zaexperimentovat a udělat dojem na své nejbližší či přátele? Máme...
Výborná sous vide tykev (nebo dýně)
Tykev či dýně v České republice nepatří k běžným pokrmům. Většinou za to může fakt, že lidé s touto surovinou neumí pracovat. Proto jsme se rozhodli pro malou osvětu. V tomto receptu vám povíme,...
Barevný a pestrý salát z petržele (pastináku)
Teploty vytrvale klesají, den se zkracuje a všem je jasné, že přichází zima. Pastinák a petržel patří mezi nejchutnější zimní zeleniny, ale lidé je bohužel neumí připravit, takže si s nimi...
Bohatá krémová přesnídávka z vajíček
Chcete-li pro své nejbližší na svátky připravit něco chutného a přitom neobvyklého, doporučujeme vám tento pokrm. Jedná se o super krémovou svačinu s příchutí vaječného koňaku....
Aromatická sous vide řepa pro každou příležitost
Je to prosté a jednoduché – milujeme řepu. Nakrájenou na jogurt, chlazenou na sýrovém talíři nebo v kombinaci s brambory a masem, prostě se jedná o skvělý doplněk. Díky sous vide vaření...
Chlazený „uzený“ losos
Chystáte party a chcete, aby váš večírek byl jedinečný? Tak to nesmíte zapomenout na tento recept! Jedná se o chlazeného lososa, který díky jednoduché glazuře chutná jako byste ho vyudili....
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here