Salát z růžičkové kapusty
Salát z růžičkové kapusty je ideální jako příloha k sous vide lososu či jiné rybě. Vzhledem k výživové hodnotě a vyššími glykemickému indexu se hodí také při redukční...
Slavnostní sous vide pečeně
Hovězí pečeně je často přehlížená. Lidé raději sáhnou po panence nebo po žebírkách. Hovězí pečeně se však může stát králem každé sváteční tabule. Stačí jen vědět, jak ji správně připravit....
Sous vide filet mignon
Dobře udělaný filet mignon je smetanově hladký kus svíčkové, který je v podstatě vrcholem kulinářského umění. Filet mignon má jedinou nevýhodu – jedná se o prémiové maso s vysokou cenou, takže při...
Rychlý čekankový salát se sýrem jako z vašeho steakhousu!
Čekanka je natolik fádní, že se lidé obvykle zdráhají dát si ji jako přílohu k drahému kusu masa (jako je například sous vide filet mignon). Pokud...
4 základní kroky sous vide vaření
Začínáte se sous vide? Přinášíme vám přehledné shrnutí sous vide vaření rozdělené do 4 základních kroků. Popíšeme vám vše, od přípravy samotných potravin až po balení a dokončování. A nakonec...
Květáková sous vide kaše (pyré)
Pyré je magický pokrm. Dá se jednoduše připravit a to prakticky z jakékoliv zeleniny. Čerstvé vydrží i několik hodin. A přesto přese všechno může být pomyslnou třešničkou na dortu mnoha složitějších...
Křupavé kuřecí kousky připravené sous vide
Pokud jste dost staří na to, že si pamatujete svět bez internetu, pravděpodobně jste si užili dětství, v němž jste bez zbytečných otázek konzumovali v různých fastfoodech...
Náš oblíbený kapustový salát
Kapusta je symbolem zdravé stravy. Někteří lidé ji proto už ze zásady nesnáší. Pokud ovšem kapustu umíte připravit, pochutnáte si na ní jako na jakémkoliv jiném pokrmu. V tomto receptu vám...
I tyto pokrmy můžete připravit sous vide!
Přemýšlíte, že byste investovali do sous vide vybavení? Dobrý nápad! Sous vide můžete připravit většinou pokrmů, navíc velmi chutně a prakticky bez práce. Nevěříte? Následuje seznam 15 pokrmů, o kterých...
Mrkvový dort bez mouky
Hustý, navlhlý mrkvový dort s našlehanou sýrovou polevou je americká klasika, která byla vynalezena v roce 1970 a od té doby je stále stejně populární. Tato pochoutka...
Chutí přetékající domácí konzervované hovězí s devítidenním nálevem (sous vide)
Jste posedlí přípravou dobrého hovězího masa? A chtěli byste si doma udělat něco jiného než steak a jeho obměny? Dáme vám recept na domácí konzervované hovězí, které díky devítidennímu naložení...
Sous vide uzené hrudí (bez uzení)
Uzené hrudí je v kulinářství skutečným majstrštykem. Bohužel, i v těch nejvyhlášenějších restauracích bývá uzené hrudí často nejméně zajímavou volbou celého jídelního lístku. S uzeným hrudím bývají velké problémy. Pokud není vysušené, může...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here