Nakládaná okurka s koprem
Sehnat nakládané okurky s čerstvým koprem je v těchto dnech prakticky nemožné. A když už se vám to povede, tak je chuť okurek příliš intenzivní, nebo naopak...
Nakládaná hořčičná semínka
Připravte si velkou dávku nakládaných hořčičných semínek a použijte je na cokoliv od vepřových líček po pastrami sendviče. Trpká, ale zcela univerzální hořčičná semínka rozzáří jídlo na každém talíři!
Nakládaná cibulka
Nakládanou cibulku můžete podávat jako ozdobu k masu, nebo jako ingredienci pro přípravu dalších pokrmů včetně bramborového salátu. Jak si nakládanou cibulku připravit doma? V tomto receptu se dozvíte nejpopulárnější způsob nakládání...
Sous vide mrkvové pyré
Mrkvové pyré lze použít k dochucení studených i teplých salátů, ale i dalších pokrmů včetně masa. Někteří lidé mrkvové pyré konzumují jako přílohu k masu. V naší redakci...
Nejlepší krůtí prsíčka na světě
Je docela možné, že když se mluví o krůtích prsíčkách, představíte si vysušený kus masa bez chuti. My vám díky metodě sous vide můžeme poradit, jak si krůtí prsíčka pro...
Brokolicové pyré s čedarem
Brokolice a čedar se k sobě odjakživa hodí. V tomto receptu vám prozradíme, jak za pomoci jedlé sody a sous vide vaření připravíte brokolicové pyré ochucené čedarem a zjemněné máslem. Výsledkem budete...
Kubánský sendvič (se sous vide marinovanou plecí)
Sendviče nejsou v našich luzích a hájích tolik oblíbené. Podle nás je problém v tom, že si s tímto jídlem nedokážeme pořádně pohrát a tak je to pro...
Japonská majonéza (ve stylu Kewpie)
Japonská majonéza, kterou proslavila značka Kewpie, si získala milovníky po celém světě díky své krémové textuře, sytě žluté barvě a unikátní pikantní chuti. Protože její dostupnost je u nás omezená...
Jak vybrat správné brambory pro přípravu hranolek?
Na našich stránkách jsme vám nedávno představili recept na přípravu sous vide hranolek. V něm jsme vám radili, abyste vybrali „správné“ brambory. Jenže co to znamená? Správné brambory pro přípravu hranolek...
Jak uchovat houby?
Příprava pokrmů metodou sous vide má mnoho předností. Potraviny nikdy nepřevaříme, ale vždycky dosáhneme stejného propečení a chuti. Příprava je velmi jednoduchá, takže skvělé pokrmy...
Skvělé sous vide hranolky
Pokud jsou hranolky dobře udělány, vaše chuťové buňky na ně nikdy nezapomenou. Správné hranolky by měly být křupavé na povrchu a světlé a nadýchané uvnitř. V tomto receptu vás seznámíme s receptem...
Nejlepší smažená kuřecí křidélka
Smažené kuře. Každý ho miluje. Příprava tohoto pokrmu však může být dost obtížná. Rádi bychom, abyste při vaření smažených kuřecích křidélek, nebo dalších kousků byli naprosto v pohodě, proto vám přinášíme...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

