blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Cuisine: Italská

Cuisine: Italská

Italská kuchyně je světově proslulá, a proto ji najdete téměř v každé zemi. Pravou italskou kuchyni můžete ochutnat až po návštěvě Itálie, přesto existuje mnoho lidí, kteří ji dokáží prezentovat i v jiných zemích. Nejoblíbenějším italským jídlem je pizza. Jedná se o velké těsto se spoustou příloh, který se podává s chilli vločkami a oreganem.

Existuje několik různých druhů pizzy. Najdete na ní jak vegetariánské, tak nevegetariánské náplně. Můžete si vybrat prakticky jakoukoliv pizzu, na kterou si vzpomenete. Také chuť různých druhů pizzy se od sebe výrazně liší, i když přísady zůstávají stejné. Proto si lidé oblíbili i italskou kuchyni. Dalším oblíbeným pokrmem italské kuchyně jsou těstoviny. Ty jsou do jisté míry podobné nudlím, ale mají odlišné ingredience a náplně.

Jedním z nejoblíbenějších pokrmů italské kuchyně jsou špagety. Mnoho lidí se špagetami experimentuje a jí je s jinými jídly. Také v italské kuchyni jsou nejdůležitějšími ingrediencemi jejich zálivky, mozzarella a sýr. Italové používají sýr téměř do každého jídla, a proto italské těstoviny chutnají lahodně.

Sdílet

Lilek s cuketou a parmazánem

Čas vaření: 115 min
  • Zelenina
  • Italská Italská
Máte chuť dopřát si opravdu skvělou dobrotu, ale přitom neporušit svojí dietu, případně do sebe dostat potřebné živiny? Tak to pro vás máme ideální řešení! Jedná se o recept na...

ladyambientte

23.4.2018
Like 5
Sdílet

Cizrnový salát s tuňákem

Čas vaření: 45 min
  • Zelenina
  • Italská Italská
Máte chuť na vydatnou, ale přesto velmi zdravý oběd či večeři? Tak to určitě zkuste cizrnový salát s tuňákem. Recept, jak si tuhle pochoutku připravíte metodou sous vide, najdete níže.

ladyambientte

16.4.2018
Like 6
Sdílet

Chlazený „uzený“ losos

Čas vaření: 90 min (+8 h)
  • Ryby
  • Italská Italská
Chystáte party a chcete, aby váš večírek byl jedinečný? Tak to nesmíte zapomenout na tento recept! Jedná se o chlazeného lososa, který díky jednoduché glazuře chutná jako byste ho vyudili....

ladyambientte

27.11.2017
Like 5
Sdílet

Šťavnaté sous vide krevety

Čas vaření: 40 min
  • Ryby
  • Italská Italská
Krevety, ty šťavnaté kousíčky mořských živočichů milují davy, s výjimkou případů, kdy jsou převařené. A převařit krevety je opravdu velmi jednoduché. Oběhové čerpadlo a metoda sous vide vám umožní odbourat stres...

Admin

21.8.2017
Like 5
Předchozí

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Jiří: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Libor: Sous-vide uzená hovězí žebra
  • Admin: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Jana: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Vladislav: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....