blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Ingredient: tymián

Ingredient: tymián

Sdílet

Křupavá kukuřice s máslem a bylinkami

  • Příloha
  • Americká Americká
Hledáte ideální letní/podzimní přílohu k masu či rybě, jejíž příprava vám nezabere moc času? Tak to určitě budete rádi za recept na křupavou kukuřičku vařenou metodou sous vide. Tady ho máte:

Admin

11.9.2017
Like 1
Sdílet

Slavnostní sous vide pečeně

Čas vaření: 25 hod
  • Hovězí maso
  • Anglická Anglická
Hovězí pečeně je často přehlížená. Lidé raději sáhnou po panence nebo po žebírkách. Hovězí pečeně se však může stát králem každé sváteční tabule. Stačí jen vědět, jak ji správně připravit....

ladyambientte

14.2.2017
Like 5
Sdílet

Sous vide hovězí vývar

Čas vaření: 14 - 26 h
  • Hovězí maso
Hovězí vývar připravený metodou sous vide je jeden z nejtmavších a nejbohatších vývarů, jaké jste kdy měli možnost ochutnat. Stejně jako u tradičního táhnutí vývaru musíte telecí koleno nejprve opéct, aby...

ladyambientte

29.12.2016
Like 5
Sdílet

Sous vide kuřecí kousky se zeleninou

Čas vaření: 6 h 50 min
  • Drůbež
Chystáte rodinný oběd a nemáte tolik času? Dáme vám recept na sous vide kuře, které připravíte v celku a až nakonec naaranžujete na talíře, jako byste ho připravovali na pánvičce....

ladyambientte

22.9.2016
Like 2
Sdílet

Sous vide kuře připravované vcelku

Čas vaření: 6 h 50 min
  • Drůbež
Chystáte rodinný oběd a nemáte tolik času? Recept na sous vide kuře připravované v celku vám pomůže zachovat sváteční náladu a přitom ušetřit čas.

ladyambientte

16.9.2016
Like 4
Sdílet

Bohatá sous vide kuřecí polévka

Čas vaření: 6 h 35 min
  • Drůbež
  • Polévky
V tomto receptu vás naučíme vařit sous vide kuřecí polévku, za kterou by se nemuseli stydět ani prvotřídní kuchaři. Metoda sous vide umožní správné provaření kuřete a pomůže vytvořit bohatý...

ladyambientte

14.9.2016
Like 5
Sdílet

Sous vide tymiánový olej

Čas vaření: 3 h
  • Dipy
Ochucované oleje kuchaře dělí na amatéry a profesionály. Faktem je, že správné ochucení oleje – ať už bylinami nebo třeba citrusy – je natolik jednoduché, že by mělo být samozřejmostí....

ladyambientte

31.8.2016
Like 2
Sdílet

Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu

Čas vaření: 140 min
  • Vepřové maso
Vepřová krkovička je na přípravu velmi nenáročná. Je-li dobře uvařená, přesto dokáže vykouzlit blažený úsměv na tváři každého gurmána. V tomto receptu vám prozradíme, jak si můžete připravit krkovičku v klasickém stylu....

ladyambientte

26.8.2016
Like 20
Sdílet

Sous vide krůtí roláda

Čas vaření: 4 h
  • Krůtí
Lidé milují rolády. Jsou neodolatelné nejen kvůli dokonale kulatému tvaru, ale také kvůli její náplni, která vždycky slibuje malé překvapení. Ačkoliv lidé roládu připravovali už před několika stovkami let, stále...

ladyambientte

10.8.2016
Like 4
Sdílet

Sous vide steak s omáčkou z červeného vína se šťouchanými bramborami

Čas vaření: 90 min
  • Hovězí maso
Steak s bramborami. Kdyby tato kulinářská klasika šla ještě vylepšit, už by to někdo učinil. Ať už jsou steakové hranolky v blízkosti malého plátku masa nebo nějakého obřího kusu hovězího dvakrát opečeného...

ladyambientte

29.6.2016
Like 8
Předchozí
Další

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Juraj: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Kuchtík: Hovězí chuck roll pečeně
  • Admin: Sous vide steak
  • Stanislav: Sous vide steak
  • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....