Vepřové kotlety s česnekem a sušenými rajčaty
Sous-vide je zřejmě nejlepším způsobem přípravy pro vepřové kotlety. Zajistíme jejich šťavnatost uvnitř, dostaneme do nich skvělou chuť a pokud je zakončíme na grilu nebo opečeme, budou i lehce křupavé....
Medem glazovaný losos
Taky můžete jíst lososa klidně obden? Zvlášť ten připravovaný sous-vide se nikdy nepřejí. Naštěstí je receptů habaděj a pokud máte...
Horký kořeněný cider
Při výrobě horkých alkoholických nápojů existuje vždycky riziko nechtěného vyvaření alkoholu. Při přípravě sous-vide je sáček utěsněn, takže žádný z...
Kuře v hořčičné omáčce s restovanou kapustou
Představte si, že vám někdo naservíruje šťavnaté, extra chutné a dokonale uvařené kuřecí maso, přihodí skvěle orestovanou kapustu a polije...
Sous-vide vepřová panenka v bylinkové krustě
Vepřová panenka se dá připravit na mnoho způsobů, ale často z nich vyjde dost vysušená. A proto je dokonalým masem...
Nejlepší a nejhorší jídlo pro přípravu metodou sous vide
Metoda sous vide je značně univerzální, dají se s ní připravit téměř všechny potraviny a pokrmy. Na některé z nich je však...
Sous vide mango chutney
Když jíte pálivá jídla, trošku sladkého mangového chutney funguje skvěle ke zchlazení vašich chuťových pohárků. V tomto ovocném receptu mango...
Pečeně z mečouna s jalapeño marinádou
K mečounovi se nedá přirovnat žádná jiná ryba. Chutná opravdu masitě, je výživná a hutná. Pokud jste ji ještě neochutnali, možná vás překvapí její lehce nasládlá a jemná chuť. Náš...
Lilek s pestem a passatou
Když tenhle jednoduchý předkrm dobře naservírujete, bude to jídlo jako z kulinářské soutěže. Sous-vide příprava dá vyniknout hutné a chutné dužině lilku a v kombinaci s italskými chutěmi bude velkou...
Jak ohřát sous vide jídlo?
Jak často se vám stává, že po přípravě lahodných pokrmů pomocí sous vide přístroje vám doma zůstanou zbytky? Přemýšleli jste...
Měkké čokoládové cookies
Vsadíme se, že nikoho z vás by nenapadlo dělat sušenky sous-vide vařičem. Jde to. Sice budou vypadat trochu jinak, než...
9 tipů pro zaručený úspěch při vaření sous vide
O metodě sous vide jsme již napsali několik úzce zaměřených článků, nyní bychom se však chtěli věnovat spíše takovými všeobecnými...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here