Sous-vide salát Niçoise s asijskou zálivkou
I legendární salát z oblasti Nice se dá o hodně vylepšit, a to přípravou tuňáka v horké lázni. V našem receptu ho navíc zalijeme lehkou...
Kuře s citrusovou glazurou
Křehké a šťavnaté kuřecí s citrusovou glazurou je plné chuti ze sladké a přitom štiplavé omáčky z javorového sirupu, pomeranče, citronu a limetky. Stojí za to se o něj s...
Quinoa burger sous-vide
Sous-vide dobrota, která lehce nahradí živočišné proteiny. Textura tohoto burgeru opravdu připomíná tu originální fast-foodovou a svou chutí uspokojí i milovníky masa. Vaření sous-vide ulehčí přípravu velké porce základu na...
Jehněčí kýta s mátou, kmínem a černou hořčicí
Vykostěné maso z jehněčí kýty je ideální na rolování a plnění různými ingrediencemi. A protože má jehněčí maso samo o sobě výraznou chuť, nemusíte se...
Kukuřičky v medu a miso pastě
Šťavnaté a měkoučké klasy kukuřice, to je dokonalá letní dobrota. Se sous-vide navíc ještě jednodušeji připravená. A když se spojí s umami chutí másla z miso pasty a medu, je...
Letní celerovo-jablečná polévka
Při vaření sous-vide si zelenina uchovává mnohem silnější chuť a zářivější barvu. Uvařit si tak svěží a chutnou polévku je extra snadné. Ozdobte ji jedlými květy a klíčky a servírujte...
Hovězí Kaldereta
Kaldereta je taková filipínská obdoba českého guláše. Vaří se tradičně z kozího masa, ale nahrazuje se i hovězím nebo jiným masem. Zkuste variantu hovězího uvařeného...
Quinoa sous-vide
Připravit quinou na plotně může být výzva. Jednu minutu je nedovařená, a za pár minut z ní je kaše. Sous-vide vaření tento problém řeší. Díky přesné teplotě a času bude...
Rebarborový crumble
Tento rebarborový crumble spojuje sladkou a kyselou chuť rebarbory s pomerančovou kůrou a likérem. Rebarbora je vařena metodou sous-vide, což ji činí šťavnatou, a poté je posypána křupavou drobenkou. Po...
Křupavé vepřové koleno
Pokud máte rádi pivo a k němu dobré vepřové koleno, pak vyzkoušejte tento recept. Bude šťavnaté uvnitř, křupavé na povrchu a skvěle ochucené směsí koření....
Kuřecí prsa s bazalkovým pestem
Dokonale uvařené šťavnaté a jemné kuřecí maso připravíte v horké lázni sous-vide. Skvěle ho doplní pravé italské pesto s parmazánem a piniovými oříšky, které je připravené raz dva, zatímco se...
Sous-vide nakládaný květák
Zapomeňte na nudnou, rozmočenou zeleninu. S tímto receptem na křupavý a extrémně chutný nakládaný květák s kurkumou a koprem si dokonale vychutnáte každé sousto. Je to perfektní způsob, jak uchovat...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

