Sous-vide červená řepa se sýrem feta
Sous-vide je nejlepší způsob, jak si užít tuto sladkou, zemitou a zdravou kořenovou zeleninu bez ztráty textury a vitamínů při vaření. Pár jednoduchých ingrediencí, žádné...
Sytá dýňová polévka
Dýňových polévek je spoustu variant a záleží u nich nejen na tom, jakou dýni zvolíte, ale také na ostatních ingrediencích. Pro tu naši jsme zvolili dýni obrovskou a doplnili ji...
Jehněčí špízy s mátovým jogurtem
Na jídle napíchnutém na jehle prostě něco je. Už dávno je součástí kultury po celém světě, a to jak ve slané, tak i sladké formě. Teď vám představíme oblíbené jehněčí...
Kokosový pudink s karamelem
Kokosová verze španělského pudinku „Flan“, ve kterém nahradíme klasické mléko kokosovým, abychom ještě vyvýšili celkovou chuť kokosu. Příprava je jednoduchá a výsledný dezert hedvábně hladký,...
Dokonalé ztracené vejce sous-vide
Ztracené, nebo také zastřené, vejce je elegantním výsledkem vaření, kdy bílek je tak akorát pevný na to, aby udržel krémový žloutek v krásném kulatém obalu. Příprava sous-vide je naprosto bez...
Losos s kaparovou omáčkou
Čas navíc, který zabere příprava ryb sous-vide, se rozhodně vyplatí. V horké lázni je vaření lososa k dokonalosti garantováno a kaparová omáčka s lehce nakyslou citrónovou příchutí mu nasadí korunu.
Meruňky s kardamomem
Obyčejné meruňky v horké lázni jednoduše přeměníte na výtečnou pochoutku. Stačí vám hodina času, pár meruněk, koření a máslo, a za hodinu máte na stole...
Batátové hranolky
Možná nejste velcí fanoušci tzv. sladkých brambor, ale to je možná proto, že jste je ještě neochutnali uvařené k dokonalosti. A co teprve ve formě hranolek! Batáty uvaříme sous-vide a...
Kapustičky s piniovými oříšky
Kapustičky připravené sous-vide jsou jednu úroveň nad kapustičkami připravenými jakýmkoli jiným způsobem. Tohle bude váš oblíbený vitamínový kousek – prostě uvařené do měkké a zároveň křupavé dokonalosti. Je čas říci...
Pstruh Sous-Vide s citrusy a bylinkami
Pstruh připravený metodou sous-vide je výjimečně šťavnatý, jemný a plný chuti. Nejlépe si ho vychutnáte ihned po uvaření. Skvěle ladí se sezónní zeleninou, křupavými bramborami,...
Květákový steak s tahini dipem
Kdo tvrdí, že si vegetariáni nemůžou dát hodně dobrý steak? Nemusí být totiž z masa, a i tak bude delikátní a výživný – třeba ten náš květákový s tahini dipem....
Bramborovo-pórková krémová polévka
Brambora a pórek jsou odjakživa dobrými parťáky a když je uvaříte sous-vide, můžete z nich udělat skvělou polévku vyvážené chuti. Celé vaření zabere pod 2 hodiny času a je tak...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

