Sous vide rajčatové sushi
Rajčatové sushi je trošku neobvyklé, ale přitom velice zajímavé. Účelem je v tomto případě napodobit chuť, texturu a vzhled ryby na sushi použitím rajčete místo...
Šťavnatá kuřecí prsa sous vide
Zapomeňte na vysušená kuřecí prsa. Díky přesné teplotě vaření ve vodní lázni, budete mít šťavnatá kuřecí prsa, která budou plná chuti.
Hřebenatky s citronovým máslem
Hřebenatky nejprve vaříme ve vodní lázni a poté je rychle opečeme na pánvi. Je to nejjednodušší způsob, jak vařit čerstvé, ale i mražené mušle.
Medová křupavá kachní prsa
Kachní prsa vařená metodou sous vide jsou naprostá bomba. Maso je šťavnaté a kůžička krásně křupavá, což je ideální kombinace. Jako přílohu můžete zvolit opečené...
Sous-vide sváteční krůta
Říkali, že tohle už nepůjde…ale my dokázali, že ano. Celá krůta perfektně uvařená ve vakuu se super křupavou kůžičkou. Uvařte si ji den před vaší velkou hostinou a pak ji...
Kuře na chřestu s hnědým máslem
Myslím, že se všichni shodneme na tom, že není nic horšího, než suché a gumové kuře. Ať už si omylem nastavíte špatně časovač, a nebo prostě odběhnete od sporáku, vysušené...
Perfektní batáty sous-vide
Narozdíl od vařených batát, tyto jsou připravované v horké lázni, takže veškeré chutě zůstanou uvnitř a nejsou vyvařené do vody. Navíc, přesnou teplotou dospějete k...
Zimní krémová polévka z pastináku
Známá verze této skvělé zimní polévky je velmi tučná, plná másla a smetany, a i když je chutná, nehodí se pro příliš častou konzumaci. Tuto naši sous-vide variantu si můžete...
Míchaná vajíčka sous vide
Míchaná vajíčka metodou sous vide jsou naprosto jasnou volbou, pokud přemýšlíte, co si dát ráno k snídani. Je to rychlé, snadné a díky předem nastavené teplotě budete mít vajíčka dokonale...
Sekané vepřové kotlety s pomerančovým dresinkem a zeleninou
Znáte to – člověk někdy hledá rychlé a jednoduché jídlo, ale aby bylo zároveň chutné a vyvážené. Ideálním řešením je tento recept na sous-vide vepřové...
Horký nápoj s příchutí jablečného koláče
Jediná věc, která je pro Američany typičtější než jablečný koláč, je bourbon. Tak proč nezkombinovat ty dvě věci dohromady?! Tento bourbon je ochucen čerstvými jablky a spoustou koření, jako je...
Opečené sous vide brambory s česnekem a bylinkami
Brambory vařené metodou sous vide jsou plné chuti a hodí se jako příloha k mnoha jídlům. Společně s česnekem a dalším kořením dochází k chuťové explozi. Recept je rychlý a...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

