Sous vide jablka se skořicovým středem
Teplá sous vide jablka se skořicovým středem jsou jako pečená jablka, jenom o poznání lepší. Díky dlouhému vaření jsou jemná a máslová a ideálně se...
I doma lze vařit s Lauben Sous Vide Stick jako v michelinské restauraci
Metoda pomalého vaření (sous vide) je čím dál více populární a stále více lidí v rámci zdravého životního stylu uvažuje o jejím zavedení do své kuchyně. Marek Fichtner, jeden z porotců soutěže...
Sous vide hovězí roštěná
Dušená hovězí roštěná je jedním z klasických českých jídel. Příprava masa klasickým způsobem má přitom tu nevýhodu, že maso je většinou poměrně vysušené. U přípravy metodou sous vide je tento nedostatek...
Sous vide vaření – otázky a odpovědi
Sous vide je poměrně nová metoda vaření. Jelikož ho lidé ještě moc neznají, tak se ptají na nejrůznější souvislosti. Pokud se o sous vide chcete...
Steak z hovězí svíčkové s mačkanými bramborami
Dnes vám představíme velmi jednoduchý recept na steak z hovězí svíčkové, který připravíte velmi rychle a jednoduše, za pomoci pouze 4 ingrediencí.
Pálivá kuřecí křidélka s Aji Amarillo (paprikou křídlatou)
Aji Amarillo (český název paprika křídlatá) je peruánský druh papričky, který se vyznačuje typickou kouřovou, ovocnou příchutí a pálivostí od 3000 do 100 000 Scovilleových jednotek pálivosti. Představíme vám, jak lze...
Sous vide ribeye steak
Sous vide je ideální způsob přípravy steaků. Provaření je rovnoměrné a zlatavý nádech dostaneme doděláním na pánvi. Hodně prorostlé kousky masa jako je ribeye steak...
Vepřová pečeně v pálivém medovo-hořčičném zábalu
Vepřová pečeně je ideální volbou pro přípravu na grilu – i když ji na ohni necháte o chvíli déle, zůstává krásně šťavnatá a jemná. Předpříprava metodou sous vide ji však...
Sous vide kuřecí křidélka s medem a zázvorem
Chystáte doma menší party? Tak to vám nesmí chybět některé sous vide speciality jako jsou kuřecí křidélka s medem a zázvorem. Osvědčila se nám třeba jako skvělé zobání k TV (takové hokejové...
Sous vide cizrna s krémovým zálivem
Uvařili jste si sous vide cizrnu a teď nevíte, co s ní? Dáme vám recept na výbornou cizrnu s cibulí a krémovým zálivem, která se perfektně hodí...
Sous vide fazole s rukolou, rajčaty a klobásou
Uvařili jste si fazole metodou sous vide a teď nevíte, co s nimi dál? Dáme vám recept na výborný fazolový salát s česnekovou zálivkou a klobásou. Jedná se o skvělou letní večeři,...
10% slevový kupon na školu vaření Chefparade.cz
Chcete se zdokonalit ve vaření? Tak využijte náš 10% slevový kupon do populární školy vaření Chefparade.cz, kde najdete širokou nabídku kurzů! KUPON 10% Kód: CHEFDGT10 Chefparade.cz Platnost do 31.12.2021 UPLATNIT...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here