Grilovaná sous vide kuřecí stehna, která jsou kouzelně dobrá
Jelikož se v posledních dnech teploty rychle zvyšují a nutnost nosit bundu se stává vzdálenou minulostí, v naší redakci se zaměřujeme pouze na jedinou věc. Grilování. Tradiční...
Spařená cibule v šafránovém nálevu
Chtěli byste talíř ozvláštnit nějakou zeleninovou přílohou? Tak to vám doporučujeme spařenou cibuli v šafránovém nálevu.
Pumpernickelové chipsy
Pumpernickel je speciální druh chleba, který se připravuje ze žitné mouky a žitného škrobu. Jeho chuť lidi rozděluje na dva tábory – někdo ho miluje, někdo nenávidí. Chipsy z tohoto druhu...
Sous vide pyré z červeného zelí
Čerstvé pyré z červeného zelí je dokonalá příloha k pastrami, vepřovému masu a dalším pokrmům. Přinášíme vám recept, který vám prozradí, jak si můžete připravit pyré z červeného...
Sous vide vepřová líčka, celerové pyré a nakládané jablko
V éře pizzy s vepřovým pupkem a zmrzliny s chutí slaniny jsou spotřebovány i méně známé části prasete. Pokud s nevšedními kousky masa také rádi experimentujete, připravili jsme pro vás tento recept.
Lilek s cuketou a parmazánem
Máte chuť dopřát si opravdu skvělou dobrotu, ale přitom neporušit svojí dietu, případně do sebe dostat potřebné živiny? Tak to pro vás máme ideální řešení! Jedná se o recept na...
Cizrnový salát s tuňákem
Máte chuť na vydatnou, ale přesto velmi zdravý oběd či večeři? Tak to určitě zkuste cizrnový salát s tuňákem. Recept, jak si tuhle pochoutku připravíte metodou...
Sous vide tuňák
Díky sous vide oběhovému čerpadlu můžete z tuňáka připravit výtečný kus ryby, která bude pevná na skus, i když při běžné přípravě se většinou rozvaří. K pevnosti ryby přispívá také nálev ze...
Nadýchaná zálivka na zeleninu
Je pro nás nesmírným potěšením představit vám ultra moderní zálivku na zeleninu, kterou sous vide příprava a servírování v nadýchané podobě (za pomoci CO2 láhve) povýšila doslova na umění. To nejlepší...
Kandovaná citronová kůra
Z tohoto receptu vzejde měkká a chuťově výborná kandovaná citronová kůra, kterou můžete použít do slaných i sladkých pokrmů.
Jednoduchý barevný fazolový salát
Chtěli byste svoje sous vide maso povznést na vyšší úroveň a kromě přílohy k němu naservírovat také nějaký perfektní salát? Tak to vám přijde vhod recept na fazolový salát. Jedná se...
Nakládaná cibule
Toto je neskutečně rychlý a snadný způsob, jak vylepšit salát nebo grilovanou rybu. Nakrájejte cibuli, přelijte ji octem, posypte kořením a nechte odležet. Konzumovat můžete už za 15 minut.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

