Sous vide rajčatová polévka (za studena)
Rajčatová polévka za studena je velmi oblíbeným pokrmem na jihu Evropy, v zemích jako je Španělsko, Řecko nebo Itálie. Rajčatová polévka se vzhledem k teplému podnebí (alespoň...
Sous vide cizrna
Toto je jednoduchý postup pro přípravu cizrny s optimální tuhostí a chutí. Sous vide vaření cizrně propůjčuje koncentrovanější, autentičtější chuť než chuť cizrny připravené běžnými způsoby. Příprava cizrny doma je navíc...
Sous vide brambory a pórek
Tyto brambory můžete využít jako přílohu k masům, sýrům nebo k pečené zelenině. Taktéž je můžete použít jako samostatný pokrm a doplnit je pouze nějakým chutným dipem.
Sous vide losos s kaší ze zeleného hrášku
Elegantní, zářivě barevný a neokázalý. Takový je losos s kaší ze zeleného hrášku, který vás naučíme připravovat v tomto receptu. Dojděte koupit čerstvou rybu a bylinky a...
Kaše ze zeleného hrášku
Kaše ze zeleného hrášku má nádhernou barvu a výbornou máslovou chuť. Nejvíce se hodí jako příloha k rybám a masům. Taktéž se může jednat o samostatnou večeři s dostatečným množstvím bílkovin. Příprava...
Sous vide losos
Losos je duchem středomořského pohostinství – není možné žít v Evropě a nebýt touto rybou s lahodnou chutí a růžovou dužinou naprosto posedlí. Vydatné a přesto delikátní, takové je maso z lososa....
Jednoduchá sous vide zelenina
Pro potraviny rostlinného původu není regulace teploty při sous vide vaření tak důležitá, jako při vaření masa, mořských plodů a dalších živočišných potravin. Přesto stojí...
Sous vide kapusta
Kapusta je v současné době v módě a to ze správného důvodu. Díky vydatné textuře, štiplavé chuti a tmavě zelené barvě se jedná o skvělý doplněk k obilovinám, polévkám i masovým pokrmům. Budete-li...
Co je sous vide?
Představte si, že děláte steak. Pravděpodobně moc dobře víte, jaké barvy a propečení chcete dosáhnout, jinými slovy řečeno, jaké steaky máte rádi, že? Se sous vide jednoduše stačí, abyste hrnec...
Sous vide steak s omáčkou z červeného vína se šťouchanými bramborami
Steak s bramborami. Kdyby tato kulinářská klasika šla ještě vylepšit, už by to někdo učinil. Ať už jsou steakové hranolky v blízkosti malého plátku masa nebo nějakého...
Šťouchané brambory se smetanou a máslem
Říká se, že pizza je jako sex – i když je špatná, stále je vcelku dobrá. To sice není žádná pravda, ale pokud to řeknete o šťouchaných bramborech či o...
Jednoduchý sous vide steak s omáčkou z červeného vína
Připravit steak je docela snadné. Připravit skvělý steak? No to je docela jiná věc. Jak vám řekne každý kuchař a grillmaster, všechno je o kontrole teploty. Maso se musí dostat...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

