Polévka z máslové dýně, kokosového mléka a kešu oříšků
Už jste zkoušeli vařit nějakou polévku sous-vide? Je to o tolik jednoduší a uděláte o dost menší nepořádek! K tomu polévky můžete udělat opravdu hodně, stačí vakuový sáček po vaření...
Rozložený jablečný koláč se sněhovou pusinkou
Jablečný koláč je tradiční americký sváteční dezert, který je ale oblíbený snad ve všech zemích světa. Naše verze je připravená sous-vide, abychom zesílili chutě a jablka uvařili do dokonalé konzistence....
Sous-vide salát Niçoise s asijskou zálivkou
I legendární salát z oblasti Nice se dá o hodně vylepšit, a to přípravou tuňáka v horké lázni. V našem...
Kuře s citrusovou glazurou
Křehké a šťavnaté kuřecí s citrusovou glazurou je plné chuti ze sladké a přitom štiplavé omáčky z javorového sirupu, pomeranče,...
Quinoa burger sous-vide
Sous-vide dobrota, která lehce nahradí živočišné proteiny. Textura tohoto burgeru opravdu připomíná tu originální fast-foodovou a svou chutí uspokojí i...
Jehněčí kýta s mátou, kmínem a černou hořčicí
Vykostěné maso z jehněčí kýty je ideální na rolování a plnění různými ingrediencemi. A protože má jehněčí maso samo o...
Kukuřičky v medu a miso pastě
Šťavnaté a měkoučké klasy kukuřice, to je dokonalá letní dobrota. Se sous-vide navíc ještě jednodušeji připravená. A když se spojí s umami chutí másla z miso pasty a medu, je...
Letní celerovo-jablečná polévka
Při vaření sous-vide si zelenina uchovává mnohem silnější chuť a zářivější barvu. Uvařit si tak svěží a chutnou polévku je extra snadné. Ozdobte ji jedlými květy a klíčky a servírujte...
Hovězí Kaldereta
Kaldereta je taková filipínská obdoba českého guláše. Vaří se tradičně z kozího masa, ale nahrazuje se i hovězím nebo jiným...
Quinoa sous-vide
Připravit quinou na plotně může být výzva. Jednu minutu je nedovařená, a za pár minut z ní je kaše. Sous-vide...
Rebarborový crumble
Tento rebarborový crumble spojuje sladkou a kyselou chuť rebarbory s pomerančovou kůrou a likérem. Rebarbora je vařena metodou sous-vide, což...
Křupavé vepřové koleno
Pokud máte rádi pivo a k němu dobré vepřové koleno, pak vyzkoušejte tento recept. Bude šťavnaté uvnitř, křupavé na povrchu...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
