5 věcí, které o sous vide musíte vědět
Už jste někdy chutnali sous vide cereálie? Že ne? Ani se nedivíme! Ačkoliv sous vide přímo milujeme, vodní lázeň používáme jenom v případě, kdy to skutečně dává smysl. Vysoký roštěnec chutná...
Sous-vide nakládané hrozny
Sous-vide nakládané hroznové víno je překvapivá dobrota. Přidat je můžete třeba do kuřecího salátu nebo je mít po ruce jako malé občerstvení. V uzavřené nádobě bez přístupu vzduchu vydrží v...
Zelené fazolky s mandlemi
Zelenina uvařená sous-vide má vždy báječnou křupavost, drží tvar a k tomu si uchová výraznou chuť. Zelené fazolky nejsou výjimka,...
Vepřové kotlety po vietnamsku
Tyhle kotlety budou ty nejlepší, co jste kdy ochutnali. Spousta chuti, měkké a šťavnaté. Prostě jak z nějaké kulinářské soutěže...
Plátky vepřového bůčku v hořčici a melase
Velice delikátní recept na šťavnatý a křupavý bůček, který se po úpravě sous-vide jen rozpadá na jazyku. Marináda z hořčice...
Sous-vide citrusový jogurt
Až vyzkoušíte domácí jogurt, možná už si další nebudete chtít kupovat ze supermarketu. Nejen, že je to o dost úspornější...
Tarta de Santiago se sous-vide jahodami
Jahod začíná být všude plno. Pokud máte nějaké na vlastní zahrádce a nevíte, co s nimi, zkuste si upéct výtečný dortík „Santiago“ se slazenými jahodami vařenými sous-vide.
Polpettone neboli Italská sekaná
Sekaná po italsku je obdoba té naší sekané, jen je voňavější a bohatší na koření. My ji završíme sýrem Provolone a připravíme sous-vide, protože pak chutná prostě o dost lépe!
Čínské zelí v miso pastě
Čínské alias Pekingské zelí není složité uvařit běžným způsobem, ale sous-vide ho uděláte perfektně křehké, aniž by bylo zbytečně měkké....
Mrkvová polévka s curry
Výborná veganská mrkvová polévka, která je lehce pikantní a skvěle okořeněná. Uvaří ji za vás sous-vide vařič za necelé 2...
Čokoládový pudink ve sklenici
Asi neexistuje větší sázka na jistotu, co se dezertu týče. Ať už vaříte pro děti a nebo pro hrstku sofistikovaných...
Sous vide hovězí hrudí
Brisket je část hovězího masa z hrudníku. Nejvhodnější je pro něj pomalá příprava a sous-vide z něj udělá to nejšťavnatější...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
