Kokosový pudink s karamelem
Kokosová verze španělského pudinku „Flan“, ve kterém nahradíme klasické mléko kokosovým, abychom ještě vyvýšili celkovou chuť kokosu. Příprava je jednoduchá a výsledný dezert hedvábně hladký, přesně jak by měl správný...
Dokonalé ztracené vejce sous-vide
Ztracené, nebo také zastřené, vejce je elegantním výsledkem vaření, kdy bílek je tak akorát pevný na to, aby udržel krémový žloutek v krásném kulatém obalu. Příprava sous-vide je naprosto bez...
Losos s kaparovou omáčkou
Čas navíc, který zabere příprava ryb sous-vide, se rozhodně vyplatí. V horké lázni je vaření lososa k dokonalosti garantováno a...
Meruňky s kardamomem
Obyčejné meruňky v horké lázni jednoduše přeměníte na výtečnou pochoutku. Stačí vám hodina času, pár meruněk, koření a máslo, a...
Batátové hranolky
Možná nejste velcí fanoušci tzv. sladkých brambor, ale to je možná proto, že jste je ještě neochutnali uvařené k dokonalosti....
Kapustičky s piniovými oříšky
Kapustičky připravené sous-vide jsou jednu úroveň nad kapustičkami připravenými jakýmkoli jiným způsobem. Tohle bude váš oblíbený vitamínový kousek – prostě...
Pstruh Sous-Vide s citrusy a bylinkami
Pstruh připravený metodou sous-vide je výjimečně šťavnatý, jemný a plný chuti. Nejlépe si ho vychutnáte ihned po uvaření. Skvěle ladí se sezónní zeleninou, křupavými bramborami, jemnou bramborovou kaší nebo nadýchaným...
Květákový steak s tahini dipem
Kdo tvrdí, že si vegetariáni nemůžou dát hodně dobrý steak? Nemusí být totiž z masa, a i tak bude delikátní a výživný – třeba ten náš květákový s tahini dipem....
Bramborovo-pórková krémová polévka
Brambora a pórek jsou odjakživa dobrými parťáky a když je uvaříte sous-vide, můžete z nich udělat skvělou polévku vyvážené chuti....
Hovězí „Stew“ sous vide
Hovězí „Stew“ sous vide je vynikající pokrm, kde je hovězí maso dlouze vařeno metodou sous vide, což mu dodává neuvěřitelnou...
Krůtí stehýnko sous vide
Pokud chcete připravit krůtí stehno, je lepší využít rozdílné teploty vaření sous-vide, než pro zbytek drůbeže. Pokud ve vakuu při...
Omáčka Béarnaise
Další z proslulých francouzských omáček, která je prostě klasikou. Dá se připravit složitější cestou, anebo jednoduše v horké lázni bez...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here