Platýs sous-vide
Platýs se, co se masa týče, nachází na pomyslné čáře mezi rybami s tuhým masem (jako je tuňák) a rybami s měkkým kouskovitým masem (jako například treska). Po jeho uvaření...
Slanina, jakou jste ještě neochutnali
Člověk si řekne – je vůbec možné ještě nějak vylepšit starou dobrou smaženou slaninu? Proč ji vůbec vařit v lázni? Vařením slaniny sous-vide přes noc dosáhnete šťavnatosti uvnitř a křupavosti...
Sous-vide červená řepa se sýrem feta
Sous-vide je nejlepší způsob, jak si užít tuto sladkou, zemitou a zdravou kořenovou zeleninu bez ztráty textury a vitamínů při...
Sytá dýňová polévka
Dýňových polévek je spoustu variant a záleží u nich nejen na tom, jakou dýni zvolíte, ale také na ostatních ingrediencích....
Jehněčí špízy s mátovým jogurtem
Na jídle napíchnutém na jehle prostě něco je. Už dávno je součástí kultury po celém světě, a to jak ve...
Kokosový pudink s karamelem
Kokosová verze španělského pudinku „Flan“, ve kterém nahradíme klasické mléko kokosovým, abychom ještě vyvýšili celkovou chuť kokosu. Příprava je jednoduchá...
Dokonalé ztracené vejce sous-vide
Ztracené, nebo také zastřené, vejce je elegantním výsledkem vaření, kdy bílek je tak akorát pevný na to, aby udržel krémový žloutek v krásném kulatém obalu. Příprava sous-vide je naprosto bez...
Losos s kaparovou omáčkou
Čas navíc, který zabere příprava ryb sous-vide, se rozhodně vyplatí. V horké lázni je vaření lososa k dokonalosti garantováno a kaparová omáčka s lehce nakyslou citrónovou příchutí mu nasadí korunu.
Meruňky s kardamomem
Obyčejné meruňky v horké lázni jednoduše přeměníte na výtečnou pochoutku. Stačí vám hodina času, pár meruněk, koření a máslo, a...
Batátové hranolky
Možná nejste velcí fanoušci tzv. sladkých brambor, ale to je možná proto, že jste je ještě neochutnali uvařené k dokonalosti....
Kapustičky s piniovými oříšky
Kapustičky připravené sous-vide jsou jednu úroveň nad kapustičkami připravenými jakýmkoli jiným způsobem. Tohle bude váš oblíbený vitamínový kousek – prostě...
Pstruh Sous-Vide s citrusy a bylinkami
Pstruh připravený metodou sous-vide je výjimečně šťavnatý, jemný a plný chuti. Nejlépe si ho vychutnáte ihned po uvaření. Skvěle ladí...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
