Omeleta s parmazánem a bylinkami
Jedním z oblíbených využití metody sous-vide je příprava vajíček. Vaření sice trvá déle, ale výsledek je nesrovnatelný. Navíc, pokud chcete hostit více lidí, nebudete se o moc víc namáhat, protože...
Nakládaná červená cibulka
Šťavnatá, křupavá, sladko-kyselá sous-vide nakládaná červená cibulka promění vaše nudná jídla na rozmanitost chutí. Snězte ji jen tak, nacpěte ji do sendviče, obložte si jí tacos… Hodí se prostě všude!
Losos v teriyaki omáčce
Tohle je jídlo připravené „z mrazáku“, ke kterému stačí pár ingrediencí. Je to úžasné, protože filety nemusíte rozmrazovat a dokonce...
Dýňový koláč ve sklenici
Při rodinných setkáních je někdy kuchyň tak zaneprázdněná a trouba jede skoro non-stop, že máte chuť se na dezert prostě...
Sous vide holandská omáčka
Když chcete holandskou omáčku připravit opravdu jednoduše a nemít šanci ji zkazit, sáhněte po sous-vide! Je to jedna z pěti...
Sous vide polenta
Polenta je úžasná příloha ke spoustě jídel, ale její příprava je někdy o nervy. Uvařte ji tentokrát sous vide a...
Jehněčí hřebínek s bazalkovou omáčkou Chimichurri
Chimchurri je nevařená argentinská omáčka, která skvěle zvýrazní aroma čerstvých bylinek. V našem případě je to bazalka, ta totiž skvěle ladí s jehněčím masem!
Šťavnaté horké jahody
Jahody jsou velmi oblíbené a většina z nás je často konzumuje jen tak samotné a nebo na dezertech. Teď ale svůj dezert můžete ještě trošku pozvednout přidáním sous-vide super šťavnatých...
Treska s citronem a česnekem
Treska je výživná, plná bílkovin a vitamínů. Díky přesně teplotě vaření se nemusíte obávat převaření a následného vysušení. Je to...
Sous vide rajčatové sushi
Rajčatové sushi je trošku neobvyklé, ale přitom velice zajímavé. Účelem je v tomto případě napodobit chuť, texturu a vzhled ryby...
Šťavnatá kuřecí prsa sous vide
Zapomeňte na vysušená kuřecí prsa. Díky přesné teplotě vaření ve vodní lázni, budete mít šťavnatá kuřecí prsa, která budou plná...
Hřebenatky s citronovým máslem
Hřebenatky nejprve vaříme ve vodní lázni a poté je rychle opečeme na pánvi. Je to nejjednodušší způsob, jak vařit čerstvé,...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here