Rýžový pudink s kardamomem
Rýžový pudink většina lidí buď miluje, nebo nenávidí. Pro tento pudink jsme zvolili divokou rýži, abychom nevytvořili ten neoblíbený slepený z bílé rýže, a abychom mu dodali lehce ořechovou chuť....
Sous-vide kuřecí salát
Sous-vide vaření je nejlepší způsob, jak zajistit to nejšťavnatější a nejkřehčí maso pro skvělý kuřecí salát napěchovaný chutěmi. Přidáním koření přímo do sáčku na vaření dodáte masu skvělou příchuť a...
Cheesecake ve sklenici
Výborný a jednoduchý recept na cheesecake. Díky přesné teplotě vaření je zaručena dokonalá konzistence. Nadrcené sušenky společně s krémem tomu...
Teplý salát z červené řepy a quinoy
Snažíte se jíst zdravě a k tomu milujete červenou řepu? Pak musíte vyzkoušet tento recept! Červená řepa zůstane sous-vide vařením...
Vepřové kotlety bez kosti
Vykostěné vepřové kotlety jsou na vaření velmi jednoduché a chutnají dokonale. Jsou šťavnaté a plné chuti. Rozlučte se s převařeným,...
Omeleta s parmazánem a bylinkami
Jedním z oblíbených využití metody sous-vide je příprava vajíček. Vaření sice trvá déle, ale výsledek je nesrovnatelný. Navíc, pokud chcete...
Nakládaná červená cibulka
Šťavnatá, křupavá, sladko-kyselá sous-vide nakládaná červená cibulka promění vaše nudná jídla na rozmanitost chutí. Snězte ji jen tak, nacpěte ji do sendviče, obložte si jí tacos… Hodí se prostě všude!
Losos v teriyaki omáčce
Tohle je jídlo připravené „z mrazáku“, ke kterému stačí pár ingrediencí. Je to úžasné, protože filety nemusíte rozmrazovat a dokonce je můžete vařit ve stejném sáčku. A celé vaření trvá...
Dýňový koláč ve sklenici
Při rodinných setkáních je někdy kuchyň tak zaneprázdněná a trouba jede skoro non-stop, že máte chuť se na dezert prostě...
Sous vide holandská omáčka
Když chcete holandskou omáčku připravit opravdu jednoduše a nemít šanci ji zkazit, sáhněte po sous-vide! Je to jedna z pěti...
Sous vide polenta
Polenta je úžasná příloha ke spoustě jídel, ale její příprava je někdy o nervy. Uvařte ji tentokrát sous vide a...
Jehněčí hřebínek s bazalkovou omáčkou Chimichurri
Chimchurri je nevařená argentinská omáčka, která skvěle zvýrazní aroma čerstvých bylinek. V našem případě je to bazalka, ta totiž skvěle...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
