Jednoduchý barevný fazolový salát
Chtěli byste svoje sous vide maso povznést na vyšší úroveň a kromě přílohy k němu naservírovat také nějaký perfektní salát? Tak to vám přijde vhod recept na fazolový salát. Jedná se...
Nakládaná cibule
Toto je neskutečně rychlý a snadný způsob, jak vylepšit salát nebo grilovanou rybu. Nakrájejte cibuli, přelijte ji octem, posypte kořením a nechte odležet. Konzumovat můžete už za 15 minut.
Pálivá sous vide kuřecí křidélka
Představujeme vám kuřecí křidélka, která jsou ideálním pokrmem na party, nebo ke sledování sportovních televizních přenosů s přáteli. Křidélka jsou...
Hrušky v červeném víně
Elegantní dezert nevyžaduje obtížnou přípravu. Přesvědčí vás o tom hrušky připravené v červeném víně metodou sous vide. Hrušky mají klasickou sladkou...
Sýrová omáčka ke steaku nebo k těstovinám
Steak si můžete dochutit mnoha různými způsoby. Jedním z nich je i sýrová (nepálivá) omáčka na steak z naší kuchyně....
Chipotle pálivá salsa
Chipotle je chutný dip z rajčat, který je velmi oblíbený především v Americe. V poslední době se ale stále častěji...
Steak s kávovým máslem a špenátem
Připouštíme, že přidávat ke steaku kávové máslo je velmi neobvyklé. Ale věřte nám! Teplá kávová chuť se ke steaku překvapivě dobře hodí – podtrhne samotnou chuť masa a dodá mu...
Sous vide hovězí guláš
Pravý český guláš lze připravit metodou sous vide. Vaření v sáčku v předem stanovené teplotě zajistí, že maso bude perfektně provařené a měkké. Tady máte recept!
Kávové máslo
Možná vás to překvapí, ale kávové máslo je skvělý doplněk při pečení, nebo při přípravě některých steaků (najdete také u...
Pečeně ze zvěřiny (nebo z vepřového masa)
Pečeně z divokého prasete, pokud ji umíte dobře připravit, může být zlatým hřebem každé party. Zvěřina patří mezi tvrdší maso, takže...
Oldschoolová sousvide poutine (klasická kanadská mňamka)
Některá anglická, americká či kanadská jídla rozdělují českou veřejnost na dva nesmiřitelné tábory – jedni si na těchto jídlech pravidelně...
Sous vide vodnice (nebo tuřín)
Už jste se přejedli brambor, těstovin, rýže a dalších běžných příloh? Máte chuť trošku si zaexperimentovat a udělat dojem na...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
