Bramborová kaše s česnekem a rozmarýnem
Naprosto dokonalá konzistence bramborové kaše! Tato příloha se hodí k jakémukoliv masu a díky máslu má kaše jemnou strukturu. Vyzkoušejte a uvidíte, že vaše chuťové pohárky se rozntacují!
Špagety Carbonara
I tato nestárnoucí klasika Italské kuchyně se dá připravit v horké lázni – přesněji její omáčka. Sous-vide vaření pomáhá kontrolovat...
Horké broskve s modrým sýrem
Tyto horké broskve můžete naservírovat na rodinné oslavě místo předkrmu, salátu, ale klidně i neobvyklého dezertu! Možná se vám zdá...
Zelené fazole s česnekem
Žádná kašovitá struktura, ale křupavé a výborné fazolky, a to díky metodě vaření sous vide. Zelené fazolky jsou vhodné jako...
Kuřecí prsa Teriyaki sous vide
Jemné a šťavnaté kuře v lahodné Teriyaki omáčce je ideální pokrm k večeři či obědu. Pokud jsou čínská jídla vaše oblíbená,...
Sous vide masové kuličky
Tohle je základní recept na skvělé masové kuličky připravené sous-vide. Odsud se můžete vydat jakýmkoli směrem – třeba přidat mexické...
Cuketa s parmezánem
Naprosto vynikající cuketa, která díky mětode sous vide, je uvařena krásně do měkka. Zdravé, výživné a velmi chutné jídlo, které...
Chobotnice sous vide s citronovou omáčkou
Vaření chobotnice může být výzvou kvůli její pevné struktuře, ale s technikou sous vide se její maso stává překvapivě jemné a křehké. Pomalým vařením při přesně kontrolované teplotě dosáhnete perfektní...
Vepřové na jehle s piri piri omáčkou
Známá portugalská omáčka Piri-piri se skvěle hodí k vepřovému masu. Na špízy jsme zvolili vepřovou plec, která je po přípravě sous-vide skvěle měkká a šťavnatá. Výsledkem této kombinace je velice...
Créme Brûlée Sous Vide
Krémový dezert s křupavou karamelovou krustou, připravený metodou sous vide pro dokonale hladkou konzistenci bez rizika sražení. V kombinaci s...
Rýžový pudink s kardamomem
Rýžový pudink většina lidí buď miluje, nebo nenávidí. Pro tento pudink jsme zvolili divokou rýži, abychom nevytvořili ten neoblíbený slepený...
Sous-vide kuřecí salát
Sous-vide vaření je nejlepší způsob, jak zajistit to nejšťavnatější a nejkřehčí maso pro skvělý kuřecí salát napěchovaný chutěmi. Přidáním koření...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

