Cheesecake ve sklenici
Výborný a jednoduchý recept na cheesecake. Díky přesné teplotě vaření je zaručena dokonalá konzistence. Nadrcené sušenky společně s krémem tomu dají ten pravý šmak.
Teplý salát z červené řepy a quinoy
Snažíte se jíst zdravě a k tomu milujete červenou řepu? Pak musíte vyzkoušet tento recept! Červená řepa zůstane sous-vide vařením...
Vepřové kotlety bez kosti
Vykostěné vepřové kotlety jsou na vaření velmi jednoduché a chutnají dokonale. Jsou šťavnaté a plné chuti. Rozlučte se s převařeným,...
Omeleta s parmazánem a bylinkami
Jedním z oblíbených využití metody sous-vide je příprava vajíček. Vaření sice trvá déle, ale výsledek je nesrovnatelný. Navíc, pokud chcete...
Nakládaná červená cibulka
Šťavnatá, křupavá, sladko-kyselá sous-vide nakládaná červená cibulka promění vaše nudná jídla na rozmanitost chutí. Snězte ji jen tak, nacpěte ji...
Losos v teriyaki omáčce
Tohle je jídlo připravené „z mrazáku“, ke kterému stačí pár ingrediencí. Je to úžasné, protože filety nemusíte rozmrazovat a dokonce...
Dýňový koláč ve sklenici
Při rodinných setkáních je někdy kuchyň tak zaneprázdněná a trouba jede skoro non-stop, že máte chuť se na dezert prostě...
Sous vide holandská omáčka
Když chcete holandskou omáčku připravit opravdu jednoduše a nemít šanci ji zkazit, sáhněte po sous-vide! Je to jedna z pěti základních omáček Francouzské kuchyně a odteď si můžete dovolit ji...
Sous vide polenta
Polenta je úžasná příloha ke spoustě jídel, ale její příprava je někdy o nervy. Uvařte ji tentokrát sous vide a zbavte se stresu a nekonečného míchání. Servírovat ji můžete krémovou...
Jehněčí hřebínek s bazalkovou omáčkou Chimichurri
Chimchurri je nevařená argentinská omáčka, která skvěle zvýrazní aroma čerstvých bylinek. V našem případě je to bazalka, ta totiž skvěle...
Šťavnaté horké jahody
Jahody jsou velmi oblíbené a většina z nás je často konzumuje jen tak samotné a nebo na dezertech. Teď ale...
Treska s citronem a česnekem
Treska je výživná, plná bílkovin a vitamínů. Díky přesně teplotě vaření se nemusíte obávat převaření a následného vysušení. Je to...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

