Čerstvé a jednoduché batátové (nebo bramborové) pyré
Dovolte nám vyřešit častou hospodskou hádku – batáty a sladké brambory nejsou to samé. Do oranžova zbarvené sladké hlízy, které najdeme v nabídce českých supermarketů, jsou vlastně zabarvené sladké brambory. Ryzí...
Karamelizovaná cibule
Karamelizovaná cibule se perfektně hodí k dozdobení steaků a dalších masových pokrmů, ale třeba i do hamburgerů. Příprava karamelizované cibule je...
Výborná hříbková omáčka
Hříbková omáčka je v našich luzích a hájích jednou z nejoblíbenějších omáček ke steakům i dalším masům či jen k přílohám. Dobře udělaná...
Sous vide jednoduše i u vás doma!
Jestliže sous vide znáte zatím pouze z doslechu, ale zajímá vás a chtěli byste do jeho tajů proniknout, naučit se vskutku...
Perfektní losos metodou Sous vide
Už delší dobu se snažíte připravit perfektního lososa a stále to není ono? Díky těmto základním pravidlům, trikům a metodě...
Vejce Benedikt
Pracná výroba holandské omáčky ručním šleháním je pro mnohé noční můrou. S technikou sous-vide se však změní na běžnou záležitost...
Hruška na víně
Geniálně jednoduchý dezert pro dospělé, který vám usnadní rozhodování, co s načatou lahví vína. Díky technice sous-vide zůstane aroma vína...
Kachní prsa na pomerančích
Exotická varianta úpravy kachny, které sous-vide technika opravdu svědčí – kachní prsa jsou totiž velmi delikátním a jemným typem masa a přílišná péče by jim uškodila. Pokud vám náš recept...
Ossobuco po milánsku
Italská specialita z plátků telecí kližky přeseknutých přes morkovou kost. Název pokrmu pochází z italského sousloví osso buco, což znamená kost s dírou. Sous-vide technika nám pomůže získat maso jemnější struktury...
Francouzská cibulačka
Recept, kde má použití sous-vide techniky hned dvě výhody. Při přípravě kuřecího vývaru plně kontrolujete teplotu, nenecháte jej projít varem...
Hovězí bůček na grilu
Abychom dosáhli neodolatelné chuti bůčku metodou sous vide je potřeba si přichystat kvalitní ingredience – zejména pak kvalitní kus hovězího...
Foie gras s portským vínem technikou sous-vide
Francouzská klasika, která je snadná na přípravu a povznese vaše předkrmy o několik úrovní výše. Recept na foie gras, neboli...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here