Ossobuco po milánsku
Italská specialita z plátků telecí kližky přeseknutých přes morkovou kost. Název pokrmu pochází z italského sousloví osso buco, což znamená kost s dírou. Sous-vide technika nám pomůže získat maso jemnější struktury...
Francouzská cibulačka
Recept, kde má použití sous-vide techniky hned dvě výhody. Při přípravě kuřecího vývaru plně kontrolujete teplotu, nenecháte jej projít varem...
Hovězí bůček na grilu
Abychom dosáhli neodolatelné chuti bůčku metodou sous vide je potřeba si přichystat kvalitní ingredience – zejména pak kvalitní kus hovězího...
Foie gras s portským vínem technikou sous-vide
Lahodná, hedvábně jemná kachní játra, která povznášejí každý slavnostní stůl. Tento recept na foie gras (doslova „tučná játra“) z kachny...
Sous vide jablka se skořicovým středem
Teplá sous vide jablka se skořicovým středem jsou jako pečená jablka, jenom o poznání lepší. Díky dlouhému vaření jsou jemná...
I doma lze vařit s Lauben Sous Vide Stick jako v michelinské restauraci
Metoda pomalého vaření (sous vide) je čím dál více populární a stále více lidí v rámci zdravého životního stylu uvažuje o...
Sous vide hovězí roštěná
Dušená hovězí roštěná je jedním z klasických českých jídel. Příprava masa klasickým způsobem má přitom tu nevýhodu, že maso je většinou...
Sous vide vaření – otázky a odpovědi
Sous vide je poměrně nová metoda vaření. Jelikož ho lidé ještě moc neznají, tak se ptají na nejrůznější souvislosti. Pokud se o sous vide chcete více dozvědět i vy, některé...
Steak z hovězí svíčkové s mačkanými bramborami
Dnes vám představíme velmi jednoduchý recept na steak z hovězí svíčkové, který připravíte velmi rychle a jednoduše, za pomoci pouze 4 ingrediencí.
Pálivá kuřecí křidélka s Aji Amarillo (paprikou křídlatou)
Aji Amarillo (český název paprika křídlatá) je peruánský druh papričky, který se vyznačuje typickou kouřovou, ovocnou příchutí a pálivostí od...
Sous vide ribeye steak
Sous vide je ideální způsob přípravy steaků. Provaření je rovnoměrné a zlatavý nádech dostaneme doděláním na pánvi. Hodně prorostlé kousky...
Vepřová pečeně v pálivém medovo-hořčičném zábalu
Vepřová pečeně je ideální volbou pro přípravu na grilu – i když ji na ohni necháte o chvíli déle, zůstává...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

