Sous vide losos s kaší ze zeleného hrášku
Elegantní, zářivě barevný a neokázalý. Takový je losos s kaší ze zeleného hrášku, který vás naučíme připravovat v tomto receptu. Dojděte koupit čerstvou rybu a bylinky a jste připraveni k vytvoření pokrmu, o...
Kaše ze zeleného hrášku
Kaše ze zeleného hrášku má nádhernou barvu a výbornou máslovou chuť. Nejvíce se hodí jako příloha k rybám a masům. Taktéž...
Sous vide losos
Losos je duchem středomořského pohostinství – není možné žít v Evropě a nebýt touto rybou s lahodnou chutí a růžovou dužinou...
Jednoduchá sous vide zelenina
Pro potraviny rostlinného původu není regulace teploty při sous vide vaření tak důležitá, jako při vaření masa, mořských plodů a...
Sous vide kapusta
Kapusta je v současné době v módě a to ze správného důvodu. Díky vydatné textuře, štiplavé chuti a tmavě zelené barvě se...
Co je sous vide?
Představte si, že děláte steak. Pravděpodobně moc dobře víte, jaké barvy a propečení chcete dosáhnout, jinými slovy řečeno, jaké steaky...
Sous vide steak s omáčkou z červeného vína se šťouchanými bramborami
Steak s bramborami. Kdyby tato kulinářská klasika šla ještě vylepšit, už by to někdo učinil. Ať už jsou steakové hranolky v blízkosti...
Šťouchané brambory se smetanou a máslem
Říká se, že pizza je jako sex – i když je špatná, stále je vcelku dobrá. To sice není žádná pravda, ale pokud to řeknete o šťouchaných bramborech či o...
Jednoduchý sous vide steak s omáčkou z červeného vína
Připravit steak je docela snadné. Připravit skvělý steak? No to je docela jiná věc. Jak vám řekne každý kuchař a grillmaster, všechno je o kontrole teploty. Maso se musí dostat...
Pět způsobů, jak můžete dokončit svůj sous vide steak
Existuje více než jeden způsob, jak stáhnout z kůže kočku, a samozřejmě existuje více než jeden způsob, jak dokončit sous vide...
Jak zbavíte sáček vzduchu? Jednoduchá metoda, jak ho vyženete ven i bez vakuovačky!
Vedle udržování stále stejné teploty vaření je základem sous vide vaření sáček, který zbavíme vzduchu za pomoci vakuovačky. Problém je,...
Udělejte si sous vide ještě dnes: Metoda hrnce na sporáku
Šťavnatý, chutí nabitý a neuvěřitelně jemný sous vide steak je mimořádné jídlo, které si můžete udělat ještě dnes a to...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here