Omeleta s parmazánem a bylinkami
Jedním z oblíbených využití metody sous-vide je příprava vajíček. Vaření sice trvá déle, ale výsledek je nesrovnatelný. Navíc, pokud chcete hostit více lidí, nebudete se...
Nakládaná červená cibulka
Šťavnatá, křupavá, sladko-kyselá sous-vide nakládaná červená cibulka promění vaše nudná jídla na rozmanitost chutí. Snězte ji jen tak, nacpěte ji do sendviče, obložte si jí tacos… Hodí se prostě všude!
Losos v teriyaki omáčce
Tohle je jídlo připravené „z mrazáku“, ke kterému stačí pár ingrediencí. Je to úžasné, protože filety nemusíte rozmrazovat a dokonce je můžete vařit ve stejném sáčku. A celé vaření trvá...
Dýňový koláč ve sklenici
Při rodinných setkáních je někdy kuchyň tak zaneprázdněná a trouba jede skoro non-stop, že máte chuť se na dezert prostě vykašlat. Jinak byste museli péct...
Sous vide holandská omáčka
Když chcete holandskou omáčku připravit opravdu jednoduše a nemít šanci ji zkazit, sáhněte po sous-vide! Je to jedna z pěti základních omáček Francouzské kuchyně a odteď si můžete dovolit ji...
Sous vide polenta
Polenta je úžasná příloha ke spoustě jídel, ale její příprava je někdy o nervy. Uvařte ji tentokrát sous vide a zbavte se stresu a nekonečného míchání. Servírovat ji můžete krémovou...
Jehněčí hřebínek s bazalkovou omáčkou Chimichurri
Chimchurri je nevařená argentinská omáčka, která skvěle zvýrazní aroma čerstvých bylinek. V našem případě je to bazalka, ta totiž skvěle ladí s jehněčím masem!
Šťavnaté horké jahody
Jahody jsou velmi oblíbené a většina z nás je často konzumuje jen tak samotné a nebo na dezertech. Teď ale svůj dezert můžete ještě trošku pozvednout přidáním sous-vide super šťavnatých...
Treska s citronem a česnekem
Treska je výživná, plná bílkovin a vitamínů. Díky přesně teplotě vaření se nemusíte obávat převaření a následného vysušení. Je to jednoduchý a naprosto výborný recept.
Sous vide rajčatové sushi
Rajčatové sushi je trošku neobvyklé, ale přitom velice zajímavé. Účelem je v tomto případě napodobit chuť, texturu a vzhled ryby na sushi použitím rajčete místo...
Šťavnatá kuřecí prsa sous vide
Zapomeňte na vysušená kuřecí prsa. Díky přesné teplotě vaření ve vodní lázni, budete mít šťavnatá kuřecí prsa, která budou plná chuti.
Hřebenatky s citronovým máslem
Hřebenatky nejprve vaříme ve vodní lázni a poté je rychle opečeme na pánvi. Je to nejjednodušší způsob, jak vařit čerstvé, ale i mražené mušle.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here