Poke bowl s tuňákem a zeleninou
Poke bowl je tradičním havajským pokrmem z čerstvých ryb, obilovin a zeleniny. Kombinace čerstvé ryby, kyselého dresinku a křupavé zeleniny je vždy výtečná. Mnoho „Poke“...
Čokoládový sous vide dort bez mouky
Lahodný čokoládový dort, který si můžou dát lidé i s bezlepkovou dietou, jelikož je bez mouky. Dort je vláčný a u milovníků čokolády rozhodně zaboduje!
Duhové karotky glazované v medu
Tyto karotky jsou křehké a sladké, a to ani nezmiňuji, jak jednoduché je jejich vaření! Lze použít jakékoli barvy karotky, ale pokud smícháte různé barvy, vypadají na skvěle. Na talíři...
Sous vide šťavnatý hamburger
Burgery sklízí úspěch po celém světě a co teprve burger na způsob sou vide. Pokud máte tento pokrm v oblibě, zkuste určitě tento recept, a to...
Sous-vide vaječné kousky s pečenou paprikou a jarní cibulkou
Jsou neuvěřitelně chutné, lehké a jak příjemně se rozpouštějí v ústech! Ta skvělá silná chuť papriky a jarní cibulky vás dostane. K zahuštění vajíček se v receptu nepřidává žádný rýžový škrob, takže...
Sous vide steak s česnekovo-bylinkovým máslem
Ačkoliv jsme přesvědčeni, že nejlepší chuť dá masu přírodní zpracování, tj. sous vide vaření a dokončování na pánvi bez velkého množství výraznějších ingrediencí, v některých případech to pro nás neplatí. Mezi...
Sous vide klobásky z grilu
Klobásky připravované metodou sous vide a grilu jsou šťavnaté uvnitř a křupavé na povrchu.
Sous vide jehněčí kýta na rozmarýnu
Připravte si jehněčí metodou sous vide, jednoduše a přesto perfektně jako v restauraci
Křupavý vepřový bůček ve sweet-chilli omáčce
Vepřový bůček známe všichni, ale zkuste si jej připravit metodou sous vide s domácí sweet-chilli omáčkou. Zažijete tak kousek Asie i ve své kuchyni
Grilované zelí s medovo-hořčičným dresinkem
Zelí předpřipravené metodou sous vide se určitě stane hvězdou Vašeho grilování, zkuste jej a zaručeně si pochutnáte
Kuřecí prsa sous vide plněná mozzarellou a bylinkami
Vláčná kuřecí prsa plněná směsí sýrů a bylinek, jednoduchý recept, díky kterému si i z běžných kuřecích prsou můžeme vytvořit něco neobyčejně dobrého.
Pomalu dušená hovězí líčka v omáčce z červeného vína s bramborovým pyré
Možná to podle názvu zní jako výzva, ale neboj se – příprava je jednodušší, než bys čekal. Odměnou ti budou neuvěřitelně křehká líčka, která se rozplývají na jazyku.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here