Sous vide jehněčí kýta na rozmarýnu
Připravte si jehněčí metodou sous vide, jednoduše a přesto perfektně jako v restauraci
Křupavý vepřový bůček ve sweet-chilli omáčce
Vepřový bůček známe všichni, ale zkuste si jej připravit metodou sous-vide s domácí sweet-chilli omáčkou. Zažijete tak kousek Asie i ve své kuchyni, a to s dokonalou konzistencí a křupavostí.
Grilované zelí s medovo-hořčičným dresinkem
Zelí předpřipravené metodou sous vide se určitě stane hvězdou Vašeho grilování, zkuste jej a zaručeně si pochutnáte
Kuřecí prsa sous vide plněná mozzarellou a bylinkami
Vláčná kuřecí prsa plněná směsí sýrů a bylinek, jednoduchý recept, díky kterému si i z běžných kuřecích prsou můžeme vytvořit...
Pomalu dušená hovězí líčka v omáčce z červeného vína s bramborovým pyré
Možná to podle názvu zní jako výzva, ale neboj se – příprava je jednodušší, než bys čekal. Odměnou ti budou...
Čerstvé a jednoduché batátové (nebo bramborové) pyré
Dovolte nám vyřešit častou hospodskou hádku – batáty a sladké brambory nejsou to samé. Do oranžova zbarvené sladké hlízy, které...
Karamelizovaná cibule
Karamelizovaná cibule se perfektně hodí k dozdobení steaků a dalších masových pokrmů, ale třeba i do hamburgerů. Příprava karamelizované cibule je velmi jednoduchá, přesto ji mnoho lidí připravit neumí. V tomto receptu...
Výborná hříbková omáčka
Hříbková omáčka je v našich luzích a hájích jednou z nejoblíbenějších omáček ke steakům i dalším masům či jen k přílohám. Dobře udělaná hříbková omáčka totiž zvýrazní chuť masa, případně propůjčí chuť celému...
Sous vide jednoduše i u vás doma!
Jestliže sous vide znáte zatím pouze z doslechu, ale zajímá vás a chtěli byste do jeho tajů proniknout, naučit se vskutku...
Perfektní losos metodou Sous vide
Už delší dobu se snažíte připravit perfektního lososa a stále to není ono? Díky těmto základním pravidlům, trikům a metodě...
Vejce Benedikt
Pracná výroba holandské omáčky ručním šleháním je pro mnohé noční můrou. S technikou sous-vide se však změní na běžnou záležitost...
Hruška na víně
Geniálně jednoduchý dezert pro dospělé, který vám usnadní rozhodování, co s načatou lahví vína. Díky technice sous-vide zůstane aroma vína...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
