Sladké sous vide brambory
Sladké brambory se v našich končinách běžně nekonzumují. My to přičítáme skutečnosti, že příprava těchto brambor není zase tak jednoduchá. Naštěstí metoda sous vide usnadnila přípravu mnohem obtížnějších pokrmů, takže není...
Křupavé kuřecí kousky s brokolicovo-sýrovou omáčkou
Představujeme vám recept na výborné sváteční jídlo pro děti. Budou ho milovat i ti nejmenší rošťáci, a to i přestože obsahuje brokolici.
Brokolicovo-sýrová omáčka
Sýr je perfektní způsob, jak děti naučit jíst brokolici. Tato omáčka základní trik lehce upgraduje. K její přípravě budete potřebovat bílý...
Vždy perfektně připravená hovězí svíčková
Když se pustíte do přípravy hovězí svíčkové, můžete pociťovat tlak. Jedná se o jednu z nejdražších položek, které v řeznictví najdete. Ani...
Sous vide chřest, který si zamilujete
Existuje něco lepšího, než zelenina, která i po uvaření chutná skutečně lahodně? Zabijete tím dvě mouchy jednou ranou – výborně...
Houbové ragú s vejcem na měkko
Mykologická sezóna je v plném proudu, takže je ideální čas na to představit si recept na houbové ragú. Jedná se o...
Sous vide vepřový steak s hříbkovou omáčkou
Sous vide vepřový steak s hříbkovou omáčkou považujeme za ten nejlepší podzimní pokrm na světě. Až ho ochutnáte, jistě si ho také zamilujete. Recept na hříbkovou omáčku najdete na našich stránkách.
Pálivá kachní stehýnka s exotickým nádechem
Když přijde na přípravu kachny, je i ten nejlepší lovec obvykle v koncích. S námi už ale problémy s přípravou tohoto exotického ptáka už mít nebudete.
Sous vide vajíčka na měkko
Perfektně uvařené vajíčko znamená, že bude pevné na povrchu, ale ve středu hezky tekuté. Tekutá konzistence nedrhne na jazyku a...
Křupavá kukuřice s máslem a bylinkami
Hledáte ideální letní/podzimní přílohu k masu či rybě, jejíž příprava vám nezabere moc času? Tak to určitě budete rádi za recept...
Sous vide čínské zelí, které si zamilují i ti největší odpůrci zeleniny
Někteří lidé nemají rádi zeleninu, ba co víc, některým lidem se zelenina úplně hnusí. Důvod je nejspíš prostý, ještě neochutnali...
Grilované krkovice na kantonský způsob (Char Siu)
Někomu se grilování může zdát jednotvárné, pravda ale je, že pokud si s masem trošku pohrajete, můžete mít každý den úplně...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here