Bohatá krémová přesnídávka z vajíček
Chcete-li pro své nejbližší na svátky připravit něco chutného a přitom neobvyklého, doporučujeme vám tento pokrm. Jedná se o super krémovou svačinu s příchutí vaječného koňaku....
Aromatická sous vide řepa pro každou příležitost
Je to prosté a jednoduché – milujeme řepu. Nakrájenou na jogurt, chlazenou na sýrovém talíři nebo v kombinaci s brambory a masem, prostě se jedná o skvělý doplněk. Díky sous vide vaření...
Chlazený „uzený“ losos
Chystáte party a chcete, aby váš večírek byl jedinečný? Tak to nesmíte zapomenout na tento recept! Jedná se o chlazeného lososa, který díky jednoduché glazuře chutná jako byste ho vyudili....
Sladké sous vide brambory
Sladké brambory se v našich končinách běžně nekonzumují. My to přičítáme skutečnosti, že příprava těchto brambor není zase tak jednoduchá. Naštěstí metoda sous vide usnadnila přípravu...
Křupavé kuřecí kousky s brokolicovo-sýrovou omáčkou
Představujeme vám recept na výborné sváteční jídlo pro děti. Budou ho milovat i ti nejmenší rošťáci, a to i přestože obsahuje brokolici.
Brokolicovo-sýrová omáčka
Sýr je perfektní způsob, jak děti naučit jíst brokolici. Tato omáčka základní trik lehce upgraduje. K její přípravě budete potřebovat bílý čedar, trochu vína a smetanu.
Vždy perfektně připravená hovězí svíčková
Když se pustíte do přípravy hovězí svíčkové, můžete pociťovat tlak. Jedná se o jednu z nejdražších položek, které v řeznictví najdete. Ani nemluvě o skutečnosti, že perfektní...
Sous vide chřest, který si zamilujete
Existuje něco lepšího, než zelenina, která i po uvaření chutná skutečně lahodně? Zabijete tím dvě mouchy jednou ranou – výborně si pochutnáte a ještě jíte zdravě. Problém je, že připravit...
Houbové ragú s vejcem na měkko
Mykologická sezóna je v plném proudu, takže je ideální čas na to představit si recept na houbové ragú. Jedná se o velmi jednoduchý chod, který můžete připravit z čerstvých i uchovávaných či...
Sous vide vepřový steak s hříbkovou omáčkou
Sous vide vepřový steak s hříbkovou omáčkou považujeme za ten nejlepší podzimní pokrm na světě. Až ho ochutnáte, jistě si ho také zamilujete. Recept na hříbkovou...
Pálivá kachní stehýnka s exotickým nádechem
Když přijde na přípravu kachny, je i ten nejlepší lovec obvykle v koncích. S námi už ale problémy s přípravou tohoto exotického ptáka už mít nebudete.
Sous vide vajíčka na měkko
Perfektně uvařené vajíčko znamená, že bude pevné na povrchu, ale ve středu hezky tekuté. Tekutá konzistence nedrhne na jazyku a zvýrazní chuť, jenže se jí také dost těžko dosahuje. Pokud...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

